Saadet Partisi (SP) İnegöl ilçe Başkanı Hasan Eroğlu, “Artık Milletvekili adaylığı konusundaki kararı Bursa İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimizin taktirine bırakıyoruz. Rabbimiz alınan kararları hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi. Süreç ile ilgili bilgiler veren SP İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “Bildiğiniz üzere erkene alınan seçimler sebebiyle 24 Haziran tarihinde hem TBMM vekillerimizi hem de referandum ile gelen yeni sistemdeki Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Partimiz açısından Milletvekili aday adaylık süreci bugün itibariyle son bulmuş ve bugün itibariyle son olarak mobilyacı iş adamlarımızdan Ahmet Ceyhan, Ahmet Yıldız ve sanayici iş adamlarımızdan Esat Ayaz beylerde aday adaylık başvurusunu yapmışlardır. Kendilerine ve daha önceden İnegöl´ümüzden aday adaylık başvurularını yapan diğer isimlere teşekkür ediyoruz. Tamamlanan aday adaylık süreci ile birlikte artık Milletvekili adaylığı konusundaki kararı Bursa İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimizin taktirine bırakıyoruz. Rabbimiz alınan kararları hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI SÜRECİ

Başkan Eroğlu, “Yine Cumhurbaşkanı adayımızın kim olacağı ile ilgili seçim tarihi açıklandığından beri partimiz üzerinde sıcak bir takip söz konusu idi. Bu süreçte Genel Başkanımız neredeyse tüm siyasi partileri ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Akabinde Genel Merkezimiz online temayül sistemi ile biz parti teşkilat mensuplarının görüşlerini aldı ve neticede partimiz yetkili kurulları istişare neticesinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir karar verdi” dedi.

KARAMOLLAOĞLU İÇİN İMZAYA

Başkan Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Gelinen süreçte, ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlayacak, yaptığı açıklamalarla her kesimin gönlünde yer edinen, tecrübe, bilgi ve samimiyet ve ahde vefanın temsilcisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adayımız olarak ilan edilmiştir. Öncelikle halkımıza ve siz değerli basın mensuplarına bu süreçte gösterdikleri ve gösterecekleri ilgi ve teveccüh için ediyorum. İnşallah Temel Karamollaoğlu bey, bu görevi aziz milletimizin asalet ve nezaketine uygun bir şekilde yerine getirecektir. Bu süreçte şüphesiz en büyük güvencemiz aziz milletimizdir. Sonrasında ise Saadet Partisi teşkilatlarımızdır. Çünkü Saadet Partisi´nde davasına sımsıkı bağlı sağlam bir teşkilat var. Saadet Partisi´nde millete hizmet için ibadet aşkıyla çalışan bir kadro vardır. Belki, Saadet Partisi´nin Hazine´den aldığı trilyonlarca liralık seçim yardımı yok. Kullanacağı devlet uçakları, devlet araçları, devlet imkânları yok ama Saadet´te inanç var, azim var, bereket var. Vatan söz konusu olduğunda tavizsiz bir gayretle çalışan, fedakârlık abidesi yüzbinler vardır. İşte bu kadro Türkiye´nin güvencesi, Türkiye´nin sigortası, Türkiye´nin teminatıdır. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımızı ve gönüldaşlarımızı 4-9 Mayıs tarihleri arasında Temel Karamollaoğlu beyin adaylığının tescilini sağlamak üzere imza vermek için İnegöl Adliyesinde bulunan İlçe Seçim Kuruluna davet ediyor, hepinize teşekkür ediyorum.”

FAYDALI HİZMETLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM

1981 Çorum Ortaköy doğumlu olan mobilyacı iş adamı SP Bursa Milletvekili aday adaylarından Ahmet Ceyhan ise, “Öncelikle Cumhurbaşkanı adayımızın açıklandığı günle aynı gün aday adaylık başvurusu yaptığım için gururluyum. Ülkemizin geldiği süreçte bilgelik ve tecrübe kontrolünde hareket eden dinamik bir yapıya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple bilge Başkan Temel Karamollaoğlu beyin liderliğinde ortaya kendi azmimizi de koyarak İnegöl´ümüz, Bursa´mız ve ülkemiz için faydalı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Saadet Partisi´nde aktif görevlerde bulunduğum süre içerisinde edindiğim deneyimlerimi milletimiz nezdinde pratiğe dökme imkanını bizlere sunan ve yol açan kıymetli parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK HİZMET EDECEĞİZ

SP Bursa Milletvekili aday adaylarından, 1973 Artvin Şavşat doğumlu olan mobilyacı iş adamı Ahmet Yıldız ise, “Gençlik yıllarımdan beri aktif olarak içerisinde bulunduğum, dava kardeşlerimle omuz omuza mücadele verdiğim partimde, yönetim ve iş dünyası ile ilgili sahip olduğum bilgi ve tecrübelerimi ülke yönetiminde kullanarak partime ve milletime olan vefa borcumu ödemek üzere aday adaylık başvurusunda bulundum. Genel Merkezimizin taktiri ve milletimizin teveccühü ile bu taşıması zor ancak bir o kadar da şerefli olan vazife bizlere düşerse, gecemizi gündüzümüze katarak İnegöl´ümüz, sanayicimiz, mobilyacımız ve ülkemiz için en hayırlı hizmetleri yapmak için koşacağız inşallah. Seçimlerimiz ve Cumhurbaşkanı adayımız hayırlı olsun” dedi.

RABBİM KALBİMİZİ MUTMAİN KILSIN

SP´den Bursa Milletvekilliğine talip olan 1973 İnegöl doğumlu sanayici iş adamı Esat Ayaz ise, “Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye´nin inşası için canla başla çalışan, bu uğurda evinden, işinden, çocuklarından, malından fedakarlık yapan bir teşkilatın Milletvekili aday adayı değil, sıradan bir çaycısı bile olmak Erbakan hocamızın tabiriyle en büyük şereftir. Dün bizden önceki büyüklerimize düşen devlet yönetimi sorumluluğu bugün bizlerin omuzlarında yükselecektir. Bu sebeple geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe dair en hayırlı hizmetleri yapabilmek adına aday adaylık başvurusunda bulundum. Rabbim bu davada ayaklarımızı sabit, kalbimizi mutmain kılsın. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” 

Editör: TE Bilişim