İnegöl´de Yatak odası, Yemek odası ve duvar ünitesi üretimi yapan öncü firmalardan Arrigo Mobilya´da geleneksel olarak düzenlenen “Altın Günü” etkinliği önceki gün gerçekleştirildi.

Firma yönetimi ve çalışanların biraraya geldiği Altın Gününde konuşan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ak,  bu yılın ilk yarısında çalışanların göstermiş olduğu üstün performans ve gayretli çalışmalarından dolayı altınla ödüllendirdiklerini söyledi. Ak, “Ben öncelikle geride bıraktığımız 2015 yılının ilk altı ayında, planladığımız ihracat hedeflerinin üstüne çıkmış bulunduğumuz için, süreçte emeği geçen tüm Arrigo Ailesi çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Bildiğimiz gibi onlar olmadan biz hiçbir şey yapamayız.  İhracat hedeflerimiz gerçekten ilk altı aylık dönemde ciddi bir şekilde beklentimizin ve hedeflerimizim üzerinde çıkması hem ülkemiz hem şehrimiz hem de İnegöl´ümüz için çok sevindirici.  İnşallah sürekli ve kalıcı olarak bu şekilde devam ederek hedeflerimize ulaşmayı umuyorum” dedi.

Etkinlik sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Turan Ak, tekrar tüm çalışanlarına teşekkür ederken, altın ödüllerini kazanan personellerini tebrik edip, bu tür motivasyon etkinliklerinin devam edeceğini söyledi ve Arrigo Mobilya “bu evde mutluluklar var” sloganıyla etkinliğin kapanışını yaptı.

 

Editör: TE Bilişim