Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği İnegöl Şubesi geleneksel hale gelecek kan bağışı kampanyası düzenliyor.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ile birlikte MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ın üyeleri ve çalışanları da kan bağışında kan bağışında bulunacak.

4 Eylül Çarşamba günü MÜSİAD İnegöl dernek binasında düzenlenecek kan bağışı kampanyası hakkında açıklamada bulunan Başkan Mehmet Döngel, “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulundan üyelerine kadar kanın aciliyetinin ve sürekli ihtiyaç olduğunun farkındayız. MÜSİAD ailesi olarak bu farkındalık projemizi “Senin Kanın Başkasının Canı” sloganı ile gerçekleştireceğiz. Hedefimiz kan bağışı programımızı geleneksel hale getirmek” dedi.

Döngel, “4 Eylül Çarşamba günü MÜSİAD İnegöl Merkezinde 10.30 – 18.00 saatleri arasında yapılacak Kan Bağışı kampanyasına, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri, üyelerin firma çalışanları, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve çalışanları, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği üyeleri ve çalışanları ile MÜSİAD İnegöl Şube Merkezi etrafında ikamet eden vatandaşların da katılımlarını bekliyoruz” diye konuştu.

“DAYANIŞMA RUHU BİZİM KANIMIZDA VAR”     

Döngel, “Kan bağışı toplumumuzda en büyük dayanışma örneklerindendir. Sadece bir farkındalık projesi yürütmüyoruz kan vermeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Öyle ki Türk Kızılay’ı her gün hastaları için Bursa bölgemize günlük 400 ünite kan bağışı yapmak zorunda. Bizler şehrimize ve bölgemize örnek olmak amacıyla düzenli periyotlar halinde tüm üyelerimiz, çalışanlar, eş, dost, sevenlerimiz ve bizi destekleyenlerimiz ile birlikte MÜSİAD İnegöl dernek binamızda kan bağışında bulunacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRK KIZILAY’I GURURUMUZ”

Türk Kızılay’ının toplumlar için çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Döngel, “Türk Kızılay’ı dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Türk Kızılay’ı sadece kan ihtiyacını karşılamıyor, kimin nerede bir ihtiyacı varsa el uzatıyor. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay’ı bulunduğu afet bölgesine ilk önce giden ve en son elini çekendir. Bu sebepten ötürü bizler de elimizden ne geliyorsa yapacağız ve Türk Kızılay’ımızın yanında duracağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim