2. KÜME:
Bu hafta 2. Kümede son maçlar oynandı. Böylece 2017-2018 sezonunda yetişkinlerin oynayabildiği tüm kategorilerin maçları sona ermiş oldu.  

Temsilcilerimizin yer aldığı 6. grupta oynanması gereken 4 müsabakadan sadece biri oynandı. Yani her zaman olduğu gibi 2. Kümenin son haftalarında sahaya çıkmama hastalığı devam etti! Her takım iddiası olsun olmasın sezonu tamamlamalı. Bazen yetişkinler oynamak istemeyebilir, bu sebeple her zaman yazdığımız gibi gençlere önem verip yeterince genç oyuncuya sahip olursanız bu tür sıkıntıları yaşamazsın.
İnegölspor son maçını rahatlamış olarak İznik Elbeyli Üzümspor deplasmanına gitti. Temsilcimiz rakibine 1-0 kaybetti. Hocaköyspor sahasında İ.Bayındırspor ile oynayacaktı ancak rakip Bayındırspor maça çıkmadı. Ilgarspor bu hafta hükmen kazandı. Cerrahspor rakibi Ç.Vatanspor ligden çekildiği için hükmen kazandı. Tamamlanan lig sonunda Hocaköyspor ikinci olarak, İnegölspor’da lig üçüncüsü olarak 1. Kümeye terfi etmiş oldu. 
Temsilcimiz Hocaköyspor ikinci olarak, İnegölspor’da lig üçüncüsü olarak 1. Kümeye çıkarken, Ilgarspor ligi 5. sırada bitirdi. Son bir aydır çıkışa geçen diğer temsilcimiz Cerrahspor ise lig sekizinci olmuştur. 2014-2015 sezonunda amatör kümeye merhaba diyen Hocaköyspor tarihinde ilk defa terfi etmiş oldu.

ANILARLA FUTBOL: 
Kafkas Gençlik’in U-14 takımı İnegöl’de Demirtaşspor ile grup maçını oynamaktadır. Maçın ilk yarının son bölümlerinde ev sahibi takımı Kafkas Gençlik ceza sahanın önünde serbest atışkullanmaya hak kazandığında maç 0-0 devam etmektedir. Takımın Antrenörü Refik Şaffak kendi kalecisi Mahmut’u işaret edip ısrarla frikiği onun kullanmasını ister.  Kulübenin arkasında Refik Hocanın yakın arkadaşı uzun yıllar top oynamış ve 4-5 yıldır Antrenör olan Çako lakaplı Cemal Yılmaz vardır. 
Cemal Hoca, Refik Hocaya seslenir:
-Hocam, kaleciden başka frikiği kullanacak oyuncu bulamadın mı?
Kaleci Mahmut topa vurur, top neredeyse yan iç ağlara gidecek şekilde gol olur. Bu sefer Refik Hoca arkadaşına döner ve lafatar:
-Cemal Hocam, bizim kaleciler sadece senin gibi aut kullanmıyor.
Çevresinde hazır cevap birisi olarak bilinen Cemal Hoca altta kalır mı? O da arkadaşı Refik Hocaya anında karşılık verir:
-Hocam, bizim hocalarımız izin veriyordu da biz mi gol atmadık.  Sağ olsunlar stoperdeki abilerimiz bize autları bile kullandırmazlardı.