Süper Amatör :
Bu hafta Süper Amatör Küme A grubu maçları devam ederken, bizi ilgilendiren B grubunda maçlar yoktu. Takımlar ara transfer döneminde güçlerine güç katmak, eksik bölgeleri sağlamlaştırmak için transferlerle ilgilendi. Aldığımız duyumlara göre epey transfer yapılmış. Bugün normalde süper amatör maçları oynanacaktı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu futbolda yaşanana şiddet, kavgalara dikkat çekmek için tüm amatör maçlarını bir hafta tehir etti. Umarım hiç bir yerde atılan bir gol, ofsayt olan bir pozisyon, taca çıkan bir top, bayrağını kaldırmayan hakem için şiddet, küfür, kavga, nahoş sözler, hakaret, kargaşa, tantana olmaz. 
 
Birinci Amatör Küme : 
Zirveye oynayan takımlarımızın üçü de galip gelerek ligde ilk iki sırada yer aldılar. Ligde kalmaya çalışan Osmaniyespor da deplasmanda puan alınca, Alanyurt Gençlik haricinde iyi bir haftayı geride bırakmış olduk. 

1. Grup: Doğanspor bu hafta orta sıralardaki Cihanspor ile İnegöl‘de karşılaştı. Temsilcimiz 8–2‘lik galibiyetle lig ikinciliğine yükseldi. Temsilcimiz 43 golle grubun en skorer ikinci takımı oldu. 

2. Grup: İkinci yarıya kötü başlayan Alanyurt Gençlik bu hafta evinde grubun güçlü takımlarından Fethiye İdman Yurdu ile karşılaştı. Temsilcimiz öne geçse de mücadeleyi 3–1 kaybetti. Temsilcimiz ligde şu anki pozisyona göre rahat ve kısmen hedefsiz gibi gözüküyor.

3. Grup: Namağlup lider olarak hedefine ilerleyen K.Güvenspor bu hafta bay geçti. Tüm Bursa‘da en az gol yiyen takımlardan olan temsilcimiz yakında terfi etmenin heyecanını yaşayabilir.

4. Grup: Yenicespor deplasmanda Çekirgespor‘u 5 -1 yenerken, Osmaniyespor bu hafta Bursa‘da Tütünspor‘a karşı mücadele etti ve alınan 1–1‘lik beraberlik camiaya moral oldu. Bu beraberlik Osmaniyespor‘da umutları canlandırdı. 

5. Grup: Siyah Beyazlılar bu hafta ligde kalmaya çalışan Ovaakçaspor‘u deplasmanda 5–0 yenerek ligde ikinci sıraya yerleşti.

Anılarla Futbol : 

Eskiden çocukları futbolcu olsun diye bazı aileler çocuklarının yaşını küçültürlerdi. Bu yolla takım arkadaşlarından 2–3 yaş büyük olan sporcular doğal olarak daha güçlü, hızlı, tecrübeli ve korkusuz futbol oynuyor ve böylece bir kısmı profesyonel futbolcu oluyordu. Yılların tecrübeli hocası Yıldırım Hoca futbolun artık kurt hocası olmuştur. Denenmeye onlarca futbolcu gelirdi. Hocaya göre çoğu bu zaman kaybıdır ve genelde daha idmana çıkmadan futbolcuyu gönderirdi. Yine bir gün bir futbolcu gelip takımla idmana çıkmak istemektedir. Görünüşüne göre futbolcu çok genç değildir. Yıldırım Hoca sporcuya sorar: 

 - Oğlum sen kaç doğumlusun?
 - Hocam, 1988 doğumluyum.
 - Yani genç takıma da yaşın tutuyor 
 - Evet hocam gençlerde de oynayabilirim. 
Yıldırım Hoca buna pek inanmamıştır ve futbolcuya kapıyı gösterirken şöyle der;

 Düş, düş de penaltı olsun. Oğlum bari idmandan önce sakal tıraşını olsaydın.