Bursa’daki tüm ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantı da, ilçe belediyelerinde kimlerin Belediye Başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi olacağının şekilleneceği öğrenildi.
AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İlçe belediye başkan adayları, AK Parti ilçe başkanları ile ilçe teşkilatlarının katıldığı Kızılcahamam’da ki 31 Mart 2019 yerel seçimler istişare toplantısında, seçim stratejilerinin konuşulduğu, ayrıca ilçelerin tek tek değerlendirmelerinin yapıldığı, en iyi sonuç alınabilecek meclis üyesi ve başkan yardımcılarının belirlenmesi için önerilen isimlerin masaya yatırıldığı öğrenildi. Listede iş dünyasından STK yöneticilerine, kültürel dengeleri koruyacak etkin isimlerden eski parti yöneticilerine kadar bir çok kişinin yer aldığı bir isim havuzu bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen isimlerin dışında İnegöl kamuoyunda çok konuşulacak, bir liste hazırlığı olduğu gelen bilgiler arasında.
Toplantı sonunda belirlenecek olan Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin en kısa sürede açıklanması bekleniyor. 
Toplantı da ayrıca seçimde açıklanacak olan projelerinde masaya yatırıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim