AK Parti yeni ilçe başkanı Mustafa Durmuş yaptığı yazılı açıklama ile Mustafa Ersan ve yönetimine teşekkür etti.

Durmuş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Öncelikle tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü salgını sebebi ile zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah (C.C)’dan rahmet, tedavi sürecinde olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu zorlu süreçte Devlet-Millet dayanışmasının en büyük örneklerinden birinin sergilendiği ülkemizde, en ön safta özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm özel ve kamu çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Gerek dünyada gerekse ülkemizde oluşan olağanüstü kamu sağlığı tehdidi, sizlerinde malumu üzerine sıkı tedbirler almayı zorunlu kılmıştır. Bu sebeple hükümetimizin aldığı tedbir kararları doğrultusunda birçok organizasyon ertelenmiş ve salgın ile mücadele derinleştirilmiştir.

Partimizde yapılması planlanan ve demokrasi şöleni olarak adlandırdığımız, en üst yönetiminden en alt kademeye kadar teşkilatımız ile kucaklaştığımız il ve ilçe kongrelerimizin bu tedbirler kapsamında ertelenmesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz için çıktığımız bu kutlu yürüyüşte kararlılık ile yürümeye devam etmesi esasına bağlı kalınarak, nöbet değişimlerinin devam etmesi Genel Merkezimiz tarafından kararlaştırılmıştır.

Bizlerde, bizden önceki yönetimlerimiz gibi, dur durak bilmeden, gerek şehrimiz, gerekse milletimiz için AK Parti çatısı altında halkımıza hizmet yürüyüşümüze devam edeceğiz. 

Şehrimiz için necip milletimizin geçmişten günümüze tüm değerlerine saygı ve muhabbet hisleri ile bağlı yeni yönetim kurulumuzla canla başla çalışacağız. 

Bu vesile ile çok kıymetli önceki dönem İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Ersan başta olmak üzere tüm İlçe Yönetim kurulu arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim