1371 nolu sandıkta oyunu kullanan MHP Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, “Yaklaşık 50 günden beri sahadayız. Oyumuzu kullandık. Milletimize bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştık. Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Hep birlikte milletimizin kararını göreceğiz. Milletimiz için bu seçimlerin hayırlı olacağına inanıyoruz” dedi.

Bedir’e destek için İnegöl’e gelen MHP Bursa 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Hidayet Vahapoğlu ise, “Bir ay içerisinde üç aday olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bursa’mızın bizim bölgemizde vatandaşlarımızın tamamını ulaşmaya çalıştık. Güçlü bir yönetim, güçlü bir meclis olacağına inanıyorum. Asıl sevindirici; Bursa’da bizi üzecek olayların gelişmemesi. Onları yapanların elinde patlaması. Türkiye genelinde de huzurlu bir seçim geçiyor. Geçmiş seçimlerin aksine, bu seçimde fevkalede katılım var. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MHP Bursa 2. Bölge 9. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Kaplan’da, “Yüce Türk milletinin güvenli yarınları için çıktığımız bu kutlu yolda bu gün kullandığımız oy vatana, millete hayırlı olsun. Çıkacak sonuç şimdiden başımızın tacıdır. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim