SEÇİMİ KAZANDIRACAK ADAYI BELİRLEMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı geçtiğimiz Cuma akşamı Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Başkan adayının henüz belli olmadığını ifade ederek, “Daha önceki seçimlerde Saadet Partisi adayını ilk açıklayan partiydi. Bu seçimde henüz adayımızı açıklamadık. Şu dönemde adayınız kim sorusu bizleri yordu. Sizlerin heyecanınızın farkındayım her gün onlarca insana cevap veriyorum. Gecikmişliğin nedeni aday olmaması değil en iyi sonucu alacak seçimi kazandıracak adayı belirlemek için mücadele ediyoruz” dedi.

EN ÇOK OYU KİM ALIR?

İnegöl’de en çok oyu alacak adayı bulmanın derdinde olduklarını aktaran İl Başkanı Mehmet Atmaca ise, “Bu bir yerel seçim ama bir genel seçim havasına sokularak ittifaklar kuruldu. Bu ittifaklar Saadet Partisine fırsat doğurdu. Saadet Partisinin adayları hazır ama biz en iyi sonucu alabilmek için en iyi adayı bulmanın derdindeyiz. Bizim derdimiz bir oy fazla almak her kesimden oy alabilecek kişileri bulmak. İnegöl’de en iyi adayı bulacağız ve İnegöl’de en iyi sonucu alacağız. Bizleri sabırla takip edin ve bizlere bol bol dua edin” diye konuştu.

LİSTE KAVGASI OLMAZ

Dünya ve Türkiye gündemini değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Tongüç, “Bursa’yı biz devamlı yanımızda taşıyoruz. 2011 yılında Bursa’da elim bir kaza geçirmiş şoför arkadaşımızı kaybetmiştik, benim de vücudumun birçok yerinde platin var. O yüzden bu Bursa hatırası bizim için her yerde, yanımızda gezdiriyoruz. Biz her hangi bir parti değiliz. Particilikte oynamıyoruz. Bizler inancımız gereği çalışıyoruz. Bizler diğer partiler gibi olmadığımız gibi bizlerde liste kavgası olmaz. Bizler işlerimizi istişareyle yaparız istişare sonucunda çıkan karar için mücadele ederiz. Biz Siyonizm’den bahsediyoruz, Siyonizm planından bahsediyoruz. Bu plan durmadı kadro değiştirdi ve devam ediyor. Milli Görüş reçetesi uygulanmazsa bu Siyonizm planı uygulanmaya devam edecek kardeşi kardeşe kırdıracaklar. Faizciler bu memleketin alın terini söküp almak için bin türlü yollarla, hilelerle birtakım oyunlar çevirmişler, biz buna mani olmuşuz. Biz bu kadar toplulukla birlikte hizmetleri bugüne kadar getirdik, bundan sonra da Allah’ın izniyle devam edecek. Bütün endişemiz şudur; biz bu milletin nerede karar kılacağı konusunda en ufak endişeye sahip bir topluluk” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Milli Görüş Sahada halı turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca partiye katılanlara rozetleri takıldı. İlçe Divan Toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilişim