Görev dağılımının yapıldığı toplantıda konuşan CHP İnegöl ilçe Başkanı Necmi Demir, “Kongremiz neticesinden 213 oydan 109´unu alarak yeniden seçilmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere partimizde icra edilen kongreler bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Seçim süresince demokrasi adına güzel ve seviyeli bir rekabete girmiş olduğumuz, bu demokrasi şöleninde katkısı olan bir diğer adayımız Kemal Torun´a da huzurlarınızda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

KAYBEDEN YOKTUR

Başkan Demir, “Kazanan daima partimizdir, davamızdır, demokrasimizdir. Bugünden itibaren yeni yönetim kurulumuzla görevimize hız kesmeden devam edeceğiz. İnegöl´de sorun odaklı değil, çözüm odaklı, üreten bir siyaset izleyeceğiz. Bizim CHP İnegöl İlçe örgütü olarak tek bir amacımız var; daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir İnegöl için neler yapabiliriz, ne gibi çözümler üretebiliriz? Çocuklarımıza, gençlerimize güzel ve yaşanabilir bir şehir bırakmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isteriz. Biz yönetim kurulu olarak eski üyelerimizin deneyim ve tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden faydalanarak partimizi İnegöl´de hak ettiği yere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Yönetim kurulunda bulunan ve görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diler, ülkemiz adına güzel ve hayırlı işler yapmayı temenni ederim” dedi.

Necmi Demir Başkanlığındaki yönetimde görev bölümü şu şekilde oluştu: Yasemin Soydan (İlçeSekreteri), Ünal Güner (Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Hüseyin Ertan Başdere (Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Erkan Dönmez (Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Erdoğan Turan (Köy ve Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Tezcan Tunç (Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Kemal Aygen (Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ahmet Fevzi Taşbaş (Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Sabri Ürpermez (Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ömer Oğuz (Esnaftan Sorumlu Başkan Yardımcısı), Muzaffer Atila (Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Münin Kınabaş (İlçe Saymanı), Saniye Şimşek (İlçe Eğitim Sorumlusu), Ebru Karataş (İlçe Bilişim Sorumlusu).

Editör: TE Bilişim