DARMA DUMAN EDECEĞİZ

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezinin açılışını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı.

Halhalca mahallesi mevkiinde İnegöl belediyesi tarafından yapılan Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, önümüzdeki dönemde İnegöl’ün en büyük sorunu olan altyapıyı ortadan kaldıracaklarını söyledi.

HAYALLERİ OLAN İNSANLARIZ

Törende konuşan Başkan Aktaş, “Cumhurbaşkanımızla konuştuğumuz ondan taahhüt aldığımız 5-6 tane konu var. Bakanlık desteğiyle yapılacak projelerimiz var. Siz yeter ki projeler götürün. Türlü türlü projeler hayata geçecek. Hamd olsun yeni İnegöl bölgemizde konutlar yükseliyor. Yeni İnegöl’e yakın bölgede bu projemizi hayata geçirdik. Sağlık ve dini tesislerimiz de olacak. Hayalleri olan insanlarız. Bununla yatıp bununla kalkıyoruz.” Dedi.

BOZBEY’İ ELEŞTİRDİ

Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu ilçede 21 restorasyon, 17 büyük spor tesisi yaptık. Nilüfer’de spor kulüplerinin yöneticileriyle toplandık. Nilüfer’de 86 kulübün olduğunu, sadece bir tane sahanın olduğunu söyleyerek, bir saha talebinde bulundular. Allaha şükürler olsun. Biz İnegöl’de neler yapmışız. CHP’li aday; yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyor ya, 20 yıllık belediye başkanlığı sürecinde  değil 20 tane, 10 tane sayacağı proje yok.”

DARMA DUMAN EDECEĞİZ

“Cumhur ittifakı çatısı altında bir duruş ortaya koyduk. Güç birliği ile inşallah biz hem İnegöl’de hem de Bursa’mızın diğer ilçelerinde önemli projeleri hayata geçireceğiz. İnegöl’ün altyapısına komple giriyoruz. 2-2.5 sene darma duman edeceğiz. Ama sonra öyle güzel toparlayacağız ki, her şey güzel olacak. Yüzme havuzu ve İnegölspor tesislerimiz var, ilk önce onları bitireceğiz. Geriye dönüp baktığımızda 50 yıllık problemi her beraber halletmiş olacağız. İçme suyu barajımızın inşaatı devam ediyor.”.

BARINAĞIN İKİNCİ ETABI DA OLACAK

“Tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarımız burada tedavi görüp, tekrar doğalarına salınacaklar. Ama insanlarımızın, çocuklarımızın sokak hayvanlarını sevmesi gerekiyor. Gerçekten hayvanlar çok sadık. Can dostlarına sözde değil özde sahip çıkmak lazım. Onlar aciz, onlar bizim bakımımıza muhtaç. İnsanlara sevginin aşılanması için de böyle bir ortam sağladık. Bu projenin ikinci etabı da olacak. Emeği geçenleri kutluyorum.”.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılan tesis gezilerek incelendi.

Editör: TE Bilişim