Yeniden Refah Partisi İnegöl kurucu İlçe Başkanı İlhan Baykan ve yönetim kurulu üyeleri bugün basın mensupları ile bir araya geldi.


ÜLKEMİZ İÇİN TARİHİ BİR ADIM
Yaptığı açıklama ile ilçe halkını gerçekleştirecekleri kongreye davet eden İlhan Baykan “Bugün İnegöl’de yapmakla olduğumuz bu basın açıklamasını, milletimiz, İslam âlemi ve ülkemiz için tarihi bir adım olarak nitelendiriyoruz. Ülke ve dünya siyasetinin en önemli unsuru olan milli görüş ve onun en güçlü kalelerinden biri olan İnegöl'de bu tarihi kongre ilanını siz değerli basın mensupları vasıtası ile tüm halkımıza duyurmuş oluyoruz. Bu attığımız adımın ilçemiz tarihinde, ülkemiz tarihinde, milli görüş tarihinde ve hatta İslam tarihinde bir dönüm noktası olarak tarihe kayıt olarak düşüleceğinden şüphemiz yoktur. 17 Mart 2019 Pazar günü saat 14.00’da Sani Konukoğlu Konferans salonunda yapacağımız Yeniden Refah Partisi 1. Olağan ilçe Kongremiz aynı zamanda bir selamdır” dedi.


TAKDİR ETMEK İÇİN GELİYORUZ
Baykan, “Genel Başkanımızın ifadesi ile; Yeniden Refah Partisi olarak bizler kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için, yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Siyasete zarafet ve nezaket getirmek için, Yeniden Refah Partisi ile yeniden Erbakan ve yeniden Erbakan’ca bir duruşla geliyoruz. Bu duruşumuzu ve çıkışımızla İnegöl'ümüzde taçlandıracağımız 1. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


BLOK BİR DESTEK OLMAYACAK
Bütün kongreleri tamamlayamadıkları için yerel seçimlere katılamayan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde hangi partiye oy verecekleri sorulması üzerine İlhan Baykan, “Genel Merkezi’mizden Genel Başkanımızdan herhangi bir açıklama olmadı. Blok halinde kimseyi destekleyeceğiz şekilde bir açıklama olmadı. Şuanda milletimizin kendi iradesi en güzelini bulacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim