SP İlçe Başkanı Fikret Bayram, Belediye Başkan adayı Hasan Eroğlu ile beraber Adliye Sarayına giderek İlçe Seçim Kuruluna listeleri sundular.

Listeleri teslim ettikten sonra bir açıklama yapan SP İlçe Başkanı Fikret Bayram, “Yeni bir yola çıkıyoruz. Belki bizim gibi sürekli yolda olanlar için yola çıkıyoruz tabiri tam uymasa da,listelerimizi teslim ettik ve İshakpaşa Camii’nde dualarla yeni seçim maratonumuza başlıyoruz. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Seçime tek başına giren bir siyasi partiyiz. Allah’a şükürler olsun listelerimizi teslim ettik. 33 asil, 33 yedek ve kontenjan adaylarımızla birlikte Seçim kuruluna teslim ettik. Dürüst, ahlaklı, faydalı olacak isimlerle çıkıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz. Çok sevdiğim, değer verdiğim, gördüğümde benim de yüzümü güldüren bir isim Alper Taban. Şuanda da rakip diyebileceğimiz yarışın içerisindeyiz. Hasan Eroğlu kardeşimizle eşit şartlarda mücadele edecek umudumuz bu. Eşit olması lazım. Ahmet Kani kardeşimiz var. O da bağımsız olmuş. O da tepkisini ortaya koymuş nasıl olacak bu eşitlik diyor. Biz de diyoruz ki inşallah olur. Dün sayın Taban, iki hususta cevap vermiş. Bir hususta yanlış anlaşılma var sanırım. Biz sayın Taban’dan baskı yada tehdit var demedik. Ona dair bir söylemi olmuş. Biz ne baskısı yapmışız, hangisi indirmişiz demiş. Böyle bir şey olsa direk ararım. Uygun değil abi derim. Başkanım derim. Baskının nerede ve nasıl olduğunu soruyorsunuz. İnmiş vinillerimiz, afişlerimiz var. Daha iyisini astık, ışıklandırdık. Artık daha rahat görülebilecek yerlerde. Billboard ile alakalı olarak da Başkan bey; ‘Her türlü fikre ve eleştiriye saygı duyuyorum. Orada bir siyasi parti logosu var mı? Ben görevimin başında olan bir belediye başkanıyım. Dikkatli bir şekilde işimi yürütüyorum. Tüm vatandaşlarımın hakkını hukukunu koruyarak görevimi yapıyorum. Ben reklam meraklısı biri değilim. Böyle bir tarzım olmadığımı herkes bilir. Vatandaşlarımıza söylemlerimizi, sloganlarımızı, yapmak istediklerimizi paylaşıyoruz. Bu noktada en mütevazi belediye başkanı olduğumu düşünüyorum. Fikirlerine saygı duyuyorum ama öyle bir niyetimiz de yok’ demiş. Alper beyin kaç billboard da olduğunu bilmiyoruz. İnegöl logosu var, altında da gönülden bağlıyız. Alper Taban İnegöl Belediye Başkanı yazıyor. Burada başkan adayı yazsak daha iyi olur. Alper bey aynı zamanda aday. Ben ilk toplantıda umut bir yolculuktur, ulaşabilmenin umududur demiştim. Bu açıklama beni üzdü. Bu noktada en mütevazi belediye başkanı olduğumu düşünüyorum diyor. Eğer en mütevazi Alper Taban ise, diğer ilçelerin vay haline. Çünkü 30’a yakın billboardu bu şekilde kullanmanızı doğru kabul ediyorsanız, ben kullanabilirim diyorsanız konuyu kapattım zaten. Hayırlı mübarek olsun. Biz de Yüksek Seçim Kurulunun bize verdiği billboard kadarında biz adayımızı kendi paramızla tanıtıyoruz. Ama adalet kelimesini de yerinde ve doğru kullanın diye hatırlatıyoruz” diye konuştu.

Saadet Parti Belediye Meclis Üyesi listesi işe şu şekilde;

Özgür Öztürk, Osman Aybil, Ramazan Yılmaz, Kenan Alemdar, Ahmet Zeki Şen, Nezih Arıkan, Sebahattin Temiz, Hamdi Soylu, Şentürk Aktan, Emre Salih, Seyit İnkaya, Salih Bayraktar, İsmail Çamlıdere, Haydar Boz, Ahmet Ceyhan, İrfan Akaslan, Yıldırım Yıldız, Suat Savaş, Orhan Bektaş, Metin Kılıç, Ali Karaalp, Resul Cerhal, Erhan Akgün, Metin Çamlıdere, Hakkı İlğaz, Musa Demir, Selim Bilgili, Muhammet Ali Zengin, Hüseyin Tekeş, Emre Özüpek, Gökhan Erçiftçi, Ebubekir Aydın, Alican Adaş

Kontenjan;Osman Nuri Baykul, Ahmet Urgun, Tamer Uşak, Hüseyin Kocabey.

Editör: TE Bilişim