DAR ZAMAN, SIKI ÇALIŞMA

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AS TV'de Satırbaşı programına konuk olarak seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçim çalışmaları sırasında AK Parti teşkilatı olarak hiçbir disiplin ve özveriden taviz vermediklerini belirten Ayhan Salman, "Erken seçim kararı alındığından beri dar zamanda sıkı bir çalışma yürüttük. Hatta seçim çalışmalarının en yoğun kısmını ramazan ayında yaşadık. Sabah saat 10:00'da başlayan çalışmalarımızı sahura kadar sürdürdük. Nitekim ramazan ayının bereketi ile de güzel bir sürece imza attık" diye konuştu. AK Parti Bursa teşkilatının seçimleri başarı ile atlattığını da ifade eden Salman, "Yeni bir teşkilat kadrosu olmamıza rağmen, iyi bir ekip olarak ilk sınavımızı verdik. Bu noktada Bursalılarımızın gösterdiği teve- ccüh de çok önemli. 15 Temmuz Demokrasi Meydan'ında adeta bir şölen yaşandı" diye hatırlattı.

HER DÖNEM DEĞİŞİM

Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte bir- çok şeyin hızlanacağına dikkat çeken İl Başkanı, Türkiye'nin hiçbir konuda beklemeye tahammülü olmadığını söyledi. AK Parti'nin 2002'den bu yana süreklilik çerçevesinde hemen her dönem değişim ve dönüşümle geliştiğini kaydeden Salman, "Yeni dönem milletvekillerimiz, teşkilatımızda görev yapmış becerikli, nitelikli bir şekilde Bursamızı Ankara'da temsil edecek. Milletvekili olarak seçilemeyen adaylarımız da yine teşkilatımızda farklı noktalarda çalışmaya devam edecektir" dedi.

2019 yerel seçimleri ile ilgili mesajlar veren Salman, "Bizim için bir seçim biter, ertesi gün bir sonraki seçim için çalışmaları başlar. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve vatandaşımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışmaya başladık" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim