ADİL DÜZENİN İNŞASI ŞEHİRDE ORTAYA ÇIKAR

Dün gerçekleşen ziyarette SP Belediye Başkan adayı Hasan Eroğlu’yla birlikte proje ön çalışmalarıyla ilgili istişareler yapan Aydın, “Biz dünü görmezden gelerek, bugünü kapsamlı bir şekilde değerlendirmeden, yarınımızı şekillendirecek olan nesillerin hak ve hukukunu hesap etmeden hareket etmeyeceğiz. Biz adil bir toplumsal düzenin inşasının şehirde ortaya çıkacağına ve büyüyeceğine inanıyoruz. Şehri yoğuran kültür atmosferi adil bir bakış açısıyla ele alınmadığı sürece, toplumun tümünü kucaklayan bir demokratik ortamın üretilmeyeceğini düşünüyoruz” dedi.

İyi yönetilen bir şehirde sosyal, kültürel ve ekonomik bütün dinamiklerin harekete geçirilmesinin önemini vurgulayan Aydın sözlerine şu şekilde devam etti; “Şehir hiç kuşkusuz bir arada yaşama erdeminin en yüksek olduğu olgudur. Bir arada yaşama kültürünün temelinde ise, hak ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı vardır. Biz şehirlerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ideal noktaya ulaşılmasında ana itici gücün yerel yönetimler olduğunu düşünüyoruz.”

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE SEÇİMLERE İTTİFAKSIZ GİREN TEK PARTİYİZ

Saadet Partisi’nin bıkmadan, usanmadan, hak ve hakikati haykırmayı kendine dava edinmiş bir hareket olduğunu belirten Aydın, “Biz Türkiye’nin her yerinde seçimlere ittifaksız giren tek partiyiz. İnsanlarla konuşup, önce insanların derdini anlayıp, daha sonra insanlara dertlerimizi aktaracağız. Yaşanılabilir bir Türkiye, yaşanılabilir belediyeler için dürüst olacağız. Vatandaşların hakkını, vatandaşlara teslim etmek için mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki İnegöl seçmeni 1 Nisan sabahı İnegöl Belediyesi’ni cepsiz ceketlilere teslim edecektir. Zafer inananların ve yakındır inşallah” dedi.

Editör: TE Bilişim