Yönetimi Kurma Görevi O İsme Verilecek

AK Parti’nin merakla beklenen yeni İlçe Başkan Adayı bugün belli olacak. Mülakata çağrılan 9 isim arasında yer alan Mustafa Durmuş, Recep Göze ve Melih Ateş genel merkezin davet üzerine sabah saatlerinde Ankara’ya hareket ettiler. Görevin Mustafa Durmuş’a verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti’de  28 Mart’ta yapılacak İlçe Kongresi öncesi en çok merak edilen sorunun cevabı bugün netleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine İl Yönetiminden istenen 3 isim Ankara’ya çağrıldı.

İl Başkanlığında mülakata çağrılan isimlerden Mustafa Durmuş, Recep Göze ve Melih Ateş sabah saatlerinde AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte yola çıktı. Öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkması beklenen 3 isimden birine yeni dönemde parti yönetimini kurma vizesi alacak.

İlçe Başkan adaylığı görevi büyük bir aksilik olmazsa Mustafa Durmuş’a verilecek. Görevi almasının ardından hemen harekete geçecek olan Durmuş’un, İl Yönetimiyle birlikte yeni yönetim kurulunu belirlemek için çalışmalara başlaması bekleniyor.

Bu arada Ankara'ya davet edilen Recep Göze ve Melih Ateş'in de yeni dönemde aktif rol üstleneceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim