Cumhur İttifakından Net Açıklama

AK Parti İlçe yönetimi, Cumhur İttifakında birlikte oldukları MHP İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri, önceki akşam Cumhur ittifakında birlikte çalışacakları MHP İlçe Yönetimini ziyaret ettiler. AK partili ekibi, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AYNI HEYECANLA ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Malumunuz 31 Mart’ta seçimleri var. Seçimlere yaklaştığımız bu günlerde Bursa Belediye başkan adayları belirlendi. 17 ilçeden sadece Yenişehir ilçesinde Davut Aydın adayımızla çıkacağız. Tüm diğer Cumhur İttifakı adaylarımızı, destekleyeceğiz. Onlardan daha fazla mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Bizler bu mücadele içine girdiğimizde AK parti de teşkilatlarıyla birlikte aynı heyecanla çalışacaklardır. Belediye Başkan Adayımız Alper Taban’a hayırlı olsun diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

KAOS BEKLEYENLER AVUCUNU YALAYACAKLARDIR

Soru üzerine cevap veren Torun, “Cumhur ittifakı adayı olarak Alper başkanımızı adayımız olarak kabul ediyoruz. Cumhur ittifakının gereği neyse, başarısı için çalışacağız. Belediye meclis üyeliklerinde seçime kendi belediye meclis üyelerimizle gideceğiz. 24 Haziran da nasıl ki Cumhurbaşkanımız Erdoğan için oy istemiştik. Burada da aynı şekilde hareket edeceğiz Alper taban için oy isteyeceğiz. Meclis üyeliklerinde ise kendi adaylarımız için oy isteyeceğiz. Bu ittifaktan kaos bekleyenler avucunu yalayacaklardır. Her türlü fedakarlığa hazırız. Canımızı vermeye hazırız. Devlet elimizden gittikten sonra neyin siyasetini yaparız. Amacımız cumhur ittifakının başarısıdır. Buradan inşallah birlik, beraberlik ve başarı çıkacak Allah’ın izniyle” dedi.

EL ELE KOL KOLA BU SEÇİMLERDEN İNŞALLAH ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, “31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakında MHP ile birleşmiştik. Diğer adaylarımızla birlikte Yenişehir adayımızı da aynı şekilde destekleyeceğiz. El ele, kol kola bu seçimlerden inşallah zaferle çıkacağız.” Dedi.

DİĞER PARTİLERDE BİZE DESTEK VERECEK

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da, “Dün itibariyle adaylarımız belirlendi. İnegöl’de de ismimiz hakkında bir karar verildi. Burada nasibine, kısmetine inanan iman eden insanlarız. Bu belki bizim becerikliliğimizden değil ama gerçekten bu teveccühün bize gösterilmiş olması siyasilerimizin vermiş olduğu bir karardır. Bizim de nasibimizdir. Görev bize tevdi edildi. Bundan sonrası için bizlere düşen çok daha fazla çalışmak. Siyasi liderlerimiz Cumhur ittifakını hayata geçirdiler. Cumhur ittifakı milli ve yerli değerlerine sahi çıkan, olumlu, yararlı bir ittifaktır. Cumhur ittifakının değerli başkanları ve partililer, bu ittifaka sımsıkı sarıldılar. Şu ana kadar geçen süreçte vatandaşlarımızdan çok olumlu  geriye dönüşler alıyorum. İnşallah bu seçimin kaybedeni olmayacak. İnegöl kazanacak. Allah nasip ederse Cumhur ittifakıyla kol kola gereceğiz. Bu oluşuma diğer partilerden destek olunacağını da ümit ediyorum. Asıl olan İnegöl’ü parmakla gösterilen en güzel şehir yapabilmektir. Gülümseyen, mutlu yaşayan insanların olduğu güzel bir şehir hayata geçirmek istiyoruz. Bu şehirde yaşayan tüm hemşerilerimizle, bu süreç çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI GÜNÜ BİRLİK BİR İTTİFAK DEĞİLDİR

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Sayın liderlerimizin yapmış oldukları cumhur ittifakı kapsamında teşekkür ziyaretimizi yaptık. İttifakımız çok değerli, siyasetin üzerinde bir ittifak. Milletimizin bekası için bir araya gelmiş bir oluşum var. Cumhur ittifakı günü birlik bir ittifak değildir. Halel gelmeyecek bir oluşumdur.  Bundan sonra beraberiz. Bu duruşumuzla çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl de en yüksek oyla alnımızın akıyla muvaffak olacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim