Alınan bilgilere göre; Evinden bastonunu alıp çıkan 74 yaşındaki Arzu Balaban, akşam saatleri olmasına rağmen bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokak sokak gezerek kadını aradılar. Arazileri de kontrol eden ekipler, AFAD ve AKUT ekiplerine haber verdiler. Akşam kaybolduğu yere gelen ekipler, kaybolduğu sokaktan itibaren güvenlik kameralarını incelediler.

Güvenlik kameralarına yansıyan kadının mahalle dışına çıktığını tespit eden ekipler, aramaları arazi de sürdürdüler. Ekipler farklı noktalarda Arzu Balaban'ı bulmak için aramalarını sürdürüyor. Gelen ihbarları değerlendiren ekipler bakmadık yer bırakmıyor. Ancak arama yapılan bölgenin çamurlu olması çalışmaları zorlaştırıyor. Ekipler boş binalar başta olmak üzere bölgede bulunan inşaat alanlarını tarıyor.

Her yerde aranan yaşlı kadının izine bir türlü rastlanmadı. Sabah saatlerinde tekrar en son görüldüğü Huzur Mahallesi civarında aramalarını yoğunlaştıran ekipler, drone ile bölgeyi taradı. İHH Acil Yardım Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri kayıp olan 74 taşındaki kadına ulaşmaya çalışıyor.

Editör: TE Bilişim