İnegöl'de sıklıkla gündeme gelen başıboş atlar, bu kez de Orhaniye Mahallesi'nde görüldü. Karayolunda koşan ve karşıdan karşıya geçen başıboş atlar tehlike oluşturmaya devam ediyor.

BİRÇOK KAZA YAŞANDI
Grup olarak dolaşan başıboş atlar, güzergah üzerinde koşturarak ve karşıdan karşıya geçerek sürücülere zor anlar yaşatıyor. Başıboş atlar, geçtiğimiz aylarda da birçok kazaya neden olmuştu. Bu kazalarda herhangi bir vatandaş yaralanmazken araçlarda ciddi hasarlar meydana gelmişti. Ayrıca meydana gelen bir kaza sonucunda da bir at telef olmuştu.

SİTE BAHÇELERİNE GİREREK KONTEYNIRLARI DAĞITIYORLAR
Başıboş atlar aç kaldıkları için zaman zaman da Alanyurt'taki sitelerde bulunan çöp konteynırlarına yönelmişti. Konu ile alakalı geçtiğimiz günlerde açıklama yapan sürücüler ve mahalle sakinleri, atların bu şekilde aç kaldıklarını ve sahipsiz oldukları için de kazaya sebebiyet verebileceklerini ifade etmişti.

MAHALLELİ OLASI KAZA RİSKİ İÇİN TEDİRGİN
Başıboş atlar son olarak Orhaniye Mahallesi'nde amatör kameralara yansıdı. Mahalle ve sokak aralarındaki yollarda koşturan atlar tehlike saçmaya devam etti. Mahalle sakinleri kazaya sebebiyet verecekleri için hem kendi canlarından hem de hayvanların canından korktuklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim