Misli.com 2. lig temsilcimiz İnegölspor’da transfer atağı başladı. Geçtiğimiz sezon alt sıralarda ligi tamamlanan İnegölspor’un yönetimi transfer konularında ince eleyip sık dokuyor.

35 puanla 14. sırada geçtiğimiz sezonu tamamlayan İnegölspor’da teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ve yardımcıları, transfer listesini tamamlayıp, yönetime sundu. İlk olarak iç transferde Oğuz Çetinkaya ile anlaşan bordo-beyazlı önümüzdeki haftalarda yeni isimleri kadrosuna katacak.

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, “Çalışmalar başlıyor. Önümüzdeki sene içinde mali bütçemizi hazırlıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ile görüşmeler yapıp, onların da desteğini alacağız. Ayrıca ilerleyen günlerde STK başkanlarıyla da görüşmeler yapacağız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Sezonlar yeni tamamlandı. Önümüzdeki haftalarda daha kaliteli isimlerle görüşüp, İnegölspor’a değer katacak isimlerle anlaşacağız inşallah. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar, bu senenin üzüntüsünü seneye sevinç olarak, başarıya giden bir İnegölspor’u izlettireceğiz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim