İnegöl Çorum Dernekler Platformu (İÇDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yurttutan ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.


ELİMİZDEN NE GELİYORSA ORTAYA KOYMAMIZ LAZIM
Ziyarette konuşan İÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yurttutan, “Değerli başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarım öncelikle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Yönetim kurulumuzla birlikte İnegölspor'umuza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. İnegölspor bizim İnegöl'deki en büyük değerlerimizden birisi. Bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak, maddi manevi elimizden ne geliyorsa ortaya koymamız lazım. Çünkü spor kulüpleri o şehre değer katar. Ben Münür başkanıma ve değerli yönetici arkadaşlara bizi kabul ettiklerinden dolayı yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah çok güzel başarılar elde ederiz. Alinur başkan döneminde Alanya'da Play-Off final maçı oynamıştık. Bende o dönemde AK Parti belediye meclis üyesiydim ve "İnşallah bu sefer oluyor" dedik. O niyetle gitmiştik. İnşallah o sene bu sene olur diye temenni ediyoruz ve İnegölspor sizler geldikten sonra güzel bir başlangıç yaptı. Bu başarıların devamını da diliyorum. Ben İnegöl'e ilk geldiğimde İsmail ile biz aynı dönemde okuduk. O dönemde ben İnegölspor'un altyapısında oynama imkanım oldu. Tabi üniversite hayatı girince işin içine daha sonra bıraktık. Ben sizlere tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.


TÜM İLÇE HALKI BİZİM MÜCADELEMİZE DESTEK VERMELİ
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütlerinin yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç ve güven veriyor. Malumunuz bizler ağır bir yükün altına girdik. Bu yükün üstesinden gelmemiz için her kesimin hem maddi hem de manevi desteğine ihtiyacımız var. Bu manada yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla çalmadık kapı bırakmıyor, kulübümüze destek bulmaya çalışıyoruz. İnşallah sezon sonu hem hedeflediğimiz sportif başarıyı elde edeceğiz, hem de mevcut borcu aşağı çekeceğiz. Bizim ana hedeflerimiz bunlar. Bu manada az çok demeden desteğe ihtiyacımız var. Sadece bizim koşturmamız yetmiyor. Tüm ilçe halkı bizim mücadelemize destek vermeli. İnşallah bu birlik beraberliği en kısa süre içerisinde sağlar, İnegölspor'u maddi olarak hak ettiği noktalara taşırız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim