Seçimdeki Rakibi Eleştirmişti31 Mart 2019 yerel seçimlerden bağımsız Belediye Başkanı adayı olan Kani Ahmet Erbay’ın sosyal medya hesabında Ağaç İşleri Bölümündeki yollarla ilgili yaptığı eleştiriye Belediye Başkan Alper Taban cevap verdi. Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile birlikte Ağaç İşleri Bölümündeki yolları inceleyen Başkan Taban, “Şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan eksiklerin farkındayım” mesajı verdi.

GÖR GÖR SON HALİNİ…

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kani Erbay öncesi gün sosyal medya hesabından Ağaç İşleri Bölümündeki yolların videosunu paylaşarak “Bazı arkadaşlar gör gör son halini Karagölet caddesini, ortalık çamur oldu diyerek bu videoyu attılar. Tıpkı Cenon bulvarı gibi. İsminin hakkını vermiş cadde. Gölet var Kara sular var. Ne olsaydı adı Akhavuz mu olsaydı. Ne havuz var ne de ak su var” mesajını paylaştı.

EKSİKLERİN FARKINDAYIM

Ağaç İşleri Bölümündeki yollarda Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile birlikte incelemeler yapan Başkan Alper Taban ise, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Dülger ile birlikte yaptığı incelemeler esnasında ki resimleri de paylaşan Taban, paylaşımında “Şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan eksiklerin farkındayım. Tüm kurumlarımızla sorunların çözümü noktasında çalıştığımızı bilmenizi isterim” ifadesini kullanarak Erbay’a gönderme de bulundu.

BEN DE BİLİN İSTEDİM…

Taban’ın paylaşımının ardından ise Erbay, “Ben de bilin istedim diye paylaşıyorum zaten. Duymadım, bilmedim, görmüyorum olmasın diye. Sorunları iletip dikkate alınca hem ileten hem dikkate alan kişi işlerini layıkıyla yapıyor demektir. Durmak yok yapıcı muhalefete devam...” paylaşımında bulundu.

Editör: TE Bilişim