AK Parti’nin merakla beklenen yeni İlçe Başkanı bugün belli oldu. Mülakata çağrılan 9 isim arasında yer alan Mustafa Durmuş, Recep Göze ve Melih Ateş genel merkezin davet üzerine sabah saatlerinde Ankara’ya gittiler. Yapılan görüşme sonunda görev Mustafa Durmuş’a verildi.

AK Parti’de 28 Mart’ta yapılacak İlçe Kongresi öncesi en çok merak edilen sorunun cevabı netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine İl Yönetiminden istenen 3 isim Ankara’ya çağrıldı.

İl Başkanlığında mülakata çağrılan isimlerden Mustafa Durmuş, Recep Göze ve Melih Ateş dün sabah saatlerinde AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte yola çıktı. Öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkan 3 isimden bir olan Mustafa Durmuş’a yeni dönemde parti yönetimini kurma vizesi verildi.

Görevi alan Durmuş’un, İl Yönetimiyle birlikte yeni yönetim kurulunu belirlemek için çalışmalara başladığı ifade edilirken, Ankara'ya davet edilen Recep Göze ve Melih Ateş'in de yeni dönemde aktif rol üstleneceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim