İnegöl MOBİLİYUM, Elazığ’da yaşanan depremin ardından evleri yıkılan ailelere devlet tarafından yapılacak evlerinin tüm mobilya ihtiyacını karşılayacak.

MOBİLYALAR İNEGÖL’DEN

Konuyla alakalı açıklama yapan MOBİLİYUM Yönetimi Kurulu Başkanı Talha Timur Han, “Elazığ’da yaşanan depremde gönül isterdi ki hiçbir can kaybı olmasın. Üzülerek söylüyorum ki; 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizlerde yaraların sarılması adına nakti olarak 50 Bin TL destekte  bulunduk. İnegöl mobilyası adına, depremde zarar gören evleri yıkılan ailelerin tüm mobilya ihtiyaçlarını bedeli ne olursa olsun mobilya AVM olarak karşılamak istediğimizi söyledik. Bu gün itibariyle kampanyamızı başlattık. İnşallah ülkemizde bir daha bu acılar yaşanmaz. Şu da bir gerçek ülkemizde daha sağlıklı konutlar yapıp daha bilinçli nesiller yetiştirerek bundan sonraki depremlere hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla evler yapılıyor. Bizlerde evlerin yapımının ardından mobilya ihtiyaçlarının tez zamanda karşılanması için çalışmalarımızı hızlandıracağız.” Dedi.

Mobilyacı Hakan Üçevliler ise, “Yaşanan depremde hayatını kaybedenlere çok üzüldük. Bizlerde mobilyacılar olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” Dedi.

Mobilya firması yetkilisi Almira Yıldız da, “Bizlerde çok üzüldük. Elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim