İnegöl Belediyesi´nden yapılan açıklamada, son günlerde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye Başkan yardımcılarının isimlerini kullanarak bazı kişilerce telefonla vatandaşlarımızdan para istendiği ifade edilerek, vatandaşların bu tür şahıslara asla itibar etmemeleri gerektiği bildirildi. İnegöl Belediyesi´nden yapılan uyarıda, bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi ve bu durumlarda belediye ya da emniyet güçleriyle mutlaka irtibata geçilmesi istendi.

Telefon dolandırıcılığı olayıyla ilgili yapılan açıklamada, “Son günlerde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimleri kullanılarak vatandaşlarımıza telefon edilerek para istendiği edildiği bilgileri alınmaktadır. Bazı şahıslar telefonla dolandırıcılık yapmaya çalışarak İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarımızın isimlerini kullanmaktadırlar. Vatandaşlarımızın, İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarının adının kullanıldığı bu tür telefonlara hiçbir suretle itibar etmemeleri ve böyle bir durumda belediye ya da emniyet güçleriyle mutlaka irtibata geçilmesini rica ederiz” denildi.

Açıklamanın devamında, “İlçe halkımızın telefon dolandırıcılığı olaylarında daha dikkatli olmalarını ve aklıselim bir şekilde davranarak, gelen telefonlara itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz” denildi.

Editör: TE Bilişim