İnegöl Yıldırım Gazetesi olarak İnegöl’ün ekonomik, sosyal, kültürel seviyesinin gelişiminde, güvenliğinin sağlanması amacıyla hizmetleri geçen siyasi ve bürokratların çocukluk fotoğraflarına ulaştık. Çocukluk dönemlerini yaşayan siyasi ve bürokratlar, büyüdüklerinde ise büyük bir sorumluluğun içerisine girdiler. İnegöl’ün gelişmesi adına elini taşın altına koyan İnegöl’ün söz sahiplerinin çocukluk fotoğraflarını ilk kez sizinle paylaşıyoruz.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhuriyet Başssavcısı Zekeriya Alper İnanç ve İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’in çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğraflara ulaştık.

VİLDAN YILMAZ GÜREL KİMDİR?

Çocukluk fotoğraflarına ulaştığımız AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, 1976 yılında aslen Bursa İnegöl‘de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Vildan Yılmaz Gürel, 2001 yılından bu yana doğup büyüdüğü, İnegöl’de serbest avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetlerini sürdürmektedir. MÜSİAD Üyesi olan Vildan Yılmaz Gürel, 2011 senesinde ise yönetim kurulu görevinde bulunmuştur. 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kollarının kuruluşunda yer almıştır. 2003 ve 2011 yılları arasında 3 dönem ilçe yönetim kurulu seçim işleri başkanlığı yapmıştır. İnegöl Karate İhtisas Spor Kulübü Başkanlığını da yapmış olan Vildan Yılmaz Gürel, ayrıca Umuteli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeliği sürdürmektedir. Avukat, milletvekili Vildan Yılmaz Gürel evlidir ve bu evliliğinden 3 evladı vardır.

ALİNUR AKTAŞ KİMDİR

Sünnetlik ve çocukluk fotoğrafına ulaştığımız Başkan Aktaş, 2002 yılında AK parti Kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatı başlamış ardından 2004 yılındaki yerel seçimlerde İnegöl Belediye Başkanı seçilmiştir. 3 dönem boyunca belediye başkanlığı görevini sürdüren Aktaş, farklı alanlarda yaptığı projelerle bir çok kez 'Yılın Belediye Başkanı' seçilmiştir. 02 Kasım 2017 tarihinde Büyükşehir meclisinde yapılan olağanüstü oturumda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir. İngilizce ve Arapça bilen Alinur Aktaş evli ve 2 çocuk babasıdır. 31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Belediye Başkan Adayları da araştırılmaya başlandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti adayı olan Alinur Aktaş'ın yaşı, nereli olduğu ve kim olduğu hakkında ayrıntılı araştırma yapılıyor. AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, 1970 Bursa İnegöl doğumlu. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında yapan Aktaş, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirdir. Aktaş, ailenin eğitim alan tek çocuğu.

ALPER TABAN KİMDİR?

Çocukluk ve eğitim yıllarındaki fotoğraflarına ulaştığımız İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban

1976 İnegöl doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini İnegöl'de tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamladı. 2000-2013 yılları arasında kurucusu olduğu telekomünikasyon firmasında yönetici olarak görev yaptı. 2005 yılında İnegöl Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi oldu. 2005-2013 yılları arasında Ak Parti ilçe teşkilatında Siyasi İşler Başkanlığı ve Teşkilat Başkanlığı başta olmak üzere çeşitli kademelerde görev aldı. 2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclis üyeliği sonrasında, İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2017 yılı Kasım ayına kadar İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 08 Kasım 2017 tarihinde Belediye Meclisinde yapılan olağanüstü oturumda İnegöl Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alper Taban, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İnegöl Belediyesi Belediye Başkanı seçildi. Taban, evli ve iki çocuk babasıdır.

ZEKERİYA ALPER İNANÇ KİMDİR

1997 yılındaki eğitim sırasında hobi olarak katıldığı Karate kursundaki siyah kuşağa ulaştığı fotoğrafına ulaştığımız İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper inanç, 1985 Erzincan doğumlu. Erzincan Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi eğitiminin ardından 2009 yılında Mersin’in Gülnar ilçesi adliyesinde savcı olarak göreve başladı. sırasıyla Sivas Şarkışla, Marmaris, Viran Şehir’de görev yapan İnanç, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı olarak 2017 yılında göreve başladı. İnegöl’de suçlularla mücadele konusunda yapılan operasyonların talimatını veren İnanç, 2 çocuk babası ve evli. İnanç’ın ayrıca Türkiye de ilk olan yöntemle yapılacak olan Adliye Lojmanları projesinin de altında imzası bulunuyor.

RAMİZ ERÇETİN KİMDİR

1991 yılında göreve başlarken polis aracında çektirdiği gençlik fotoğrafına ulaştığımız İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, 1965 doğumlu. İstanbul, Muş, Bursa Gemlik ve Orhangazi ilçelerinde görev yapan Erçetin, önemli operasyonların başında görev aldı. 2 çocuk babası ve evli olan Erçetin, İnegöl’de huzur ve güvenin sağlanması amacıyla ekipleriyle beraber önemli görevler üstleniyor.

Editör: TE Bilişim