İnegöl’de 9 Nisan 2017 tarihinde evde çıkan tartışma sonrası tabancayla ateş açıp, gelininin yaralanmasına, dünürünün de yaşamını yitirmesine neden olan şahıs ile gelinin yargılanmasına devam edildi. Savcı mütalaasında tutuklu sanık için ceza istedi.
Edinilen bilgilere göre olay, 9 Nisan 2017 tarihinde Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak'ta meydana geldi. Niyazi B. oğlu İbrahim ve gelini Leyla B.’nin evine geldi. Evde gelini Leyle B. ile aralarında çıkan tartışma nedeniyle tarafta İnegöl Polis Merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Karakolda ki ifadelerinin ardından evlerine dönen şahıslardan Niyazi B. silahını alıp evinden çıkarak oğlu İbrahim ve gelini Leyla B.’nin evine geldi. Yeniden eve gelen Niyazi B. burada gelini Leyla B. ve babası Ali Osman Ş.’yi yanında getirdiği tabanca ile vurarak yaraladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Leyla B. ile Ali Osman Ş. ihbar üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan Ali Osman Ş. 7 gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından olaydan hemen sonra tabanca ile birlikte yakalanan Niyazi B. ile gelini Leyla B.’yi gözaltına alındı. 
Gelinin yaralanmasına, dünürünün ölümüne neden olan Niyazi B., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gelini Leyla B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Ali Osman Ş.’nin ölümüne, Leyla B.’nin ise yaralanmasına neden olan tutuklu sanık Niyazi B.’nin yargılanmasına geçtiğimiz gün devam edildi. Savcı mütalaasını istediği duruşmada tutuklu sanık hakkında ceza istedi. Mahkeme heyeti duruşmayı 24 Aralık 2019 tarihine erteledi.

Editör: TE Bilişim