Erkan Dönmez'den İlk Açıklama

CHP Bursa Milletvekili adayları belli oldu. 2. Bölgede İnegöllü aday Erkan Dönmez 4. sırada yerini aldı. CHP Türkiye milletvekili adayları belli oldu. CHP'nin 24 Haziran erken seçimlerinde 600 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP'nin milletvekili adayları belli oldu.

2 bölgeye ayrılan Bursa da 2. Bölgede İnegöllü isme yer verildi. 

2. Bölge ilk sırada Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan, Mustafa Şenyurt yer alırken, İnegöllü Erkan Dönmez’e ise 4. sırada yer verildi. 5. Sırada Süleyman Yıldız, 6. Sırada Şahin Sevinç, 7. Sırada Meral Altuntaş, 8. Sırada Kemal Atan, 9. Sırada Baran Güneş, 10. Sırada ise Hülya Dink isimleri yer aldı.

Bursa 1. Bölgede ise Lale Karabıyık, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kayıhan Pala, Özgür Erdursun, Gürkan Esen, Zafer Yıldız, Serkan Öztürk, İbrahim Mart, Aytaç Şahin isimleri yer aldı.

4 SIRADA YER ALMAK BAŞARIDIR

Bursa’da 4. Sıradan yer verilen İnegöllü Aday Erkan Dönmez, “Tabiki şuan da ikinci bölgenin dördüncü sırasında olmamız, bizim yerimizde bir çok insan olabilirdi. Sonuç itibariyle partimiz bize teveccüh göstererek aday olmamızı istedi. Gönül isterdi ki daha üst sırada olmak istesek de 4. Sıranı da kötü olmadığını düşünüyorum. Belediye başkanlığı döneminde de siyasi parti gözetmeyen, sorunların çözümü noktasında elimden gelen gayreti göstermiştim. İnegöl teveccüh gösterir desteklerse, bizi meclise taşırsa hiçbir siyasi parti gözetmeksizin sorunları çözmek için gece gündüz çalışacağım. Ülkem adına hayırlı olsun. Geçen dönem 15. Sıradaydık, bu sene 4 sırada yer almak başarıdır. Bizi destekleyen başta ilçe başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim