Yeniden normalleşme sürecinin ardından ilk hafta sonu düzenlenen törenlerle birlikte düğün sezonu da yeniden başlamış oldu. Cumartesi günleri mağazaların açılmasıyla birlikte mobilya alışverişlerinde ciddi bir hareketlilik de ortaya çıktı.

“Evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlerin çeyiz tamamlama telaşı mobilya alışverişlerine de olumlu yansıdı diye ifade eden Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, mağazaların hafta içi ve cumartesi günleri yeniden hizmet vermeye başlaması ile birlikte perakendecinin yüzü de gülmeye başladı” dedi. Balcı, “Mobilya alışverişlerinde bir evin kurulmasında gerekli olan koltuk takımları, yatak odası, yemek odası takımları ile tamamlayıcı duvar ünitesi ürün grupları bu dönemde ilk ihtiyaç sırasında geliyor. Çiftlerin çeyiz alışverişlerinde halı, kitaplık, sehpa ve aydınlatma gibi aksesuar ürünleri de yine olmazsa olmazlar arasında yer alıyor” diye ifade etti.

“Ortalama 30 bin TL’ye evinizin mobilya ihtiyacını tamamlayabilirsiniz”

Satışlarımızda şimdiden yüzde 25 oranında artış görülmeye başladı diye belirten Bahri Balcı, evlilikler bereketiyle başladı” dedi. Düğün hazırlığında olan bir çiftin mobilya alışverişi için 25 bin ile 30 bin TL gibi ortalama bir bütçe ayırdığında oldukça uzun yıllar kullanabilecekleri kaliteli ürünleri satın alabileceklerini belirten Balcı, yemek odası takımı, yatak odası takımı ile koltuk takımı modelleri için ideal düğün paketleri hazırladıklarını kaydetti.

Pandemi ile birlikte mobilya alışverişlerinde yaşanan değişime yönelik değerlendirmelerini de aktaran Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, “Pandemiyle birlikte birçok insanın hayatında farklılıklar olurken, her yıl değişen ev dekorasyonu trendleri de artık pandeminin etkisine bağlı olarak şekilleniyor. Son bir buçuk yıldır bireylerde daha fazla konfor ihtiyacı ortaya çıkarken, evlerde görsel açıdan ruhu da okşayan mobilyalara talep arttı, biz de tüketicilerimizin beklentilerine uygun koleksiyonları hazırlayarak mağazalarımızda satışa sunuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim