Gençler ölümden döndü

Ertuğrulgazi mahallesi Hamzabey caddesi üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HAVALANDILAR

Edinilen bilgilere göre kaza Ertuğrulgazi mahallesi Hamzabey caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Resul E.(17) yönetimindeki plakasız motosiklet, karşı yönden gelip aniden sokağa manevra yapan sürücü Davut B.(61) yönetimindeki 16 P 3259 plakalı otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 4 metre havalanan sürücü ile arkasındaki Eren Ç.(15) yere düşerek yaralanırken, motosiklet park halindeki 16 LMP 01 plakalı minibüsün altına girdi.

UZAKLAŞTI

Kazanın ardından yaralıların aileleri de olay yerine gelince, otomobil sürücüsü darp edilmemek için bir süre olay yerinden uzaklaştı.

Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

İki yaralının da sağlık durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

KAZA KAMERADA

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim