İnegölspor 2020-2021 sezonu forma kol sponsorluğu için Ortakçı Cam A.Ş firması ile yeniden anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ile Ortakçı Cam A.Ş firma sahiplerinden Bertan Ortakçı katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Ortakçı Cam A.Ş Firma Sahipleri Alican ve Bertan Ortakçı kardeşlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ortakçı Cam olarak geçtiğimiz sezon forma kol sponsorluğumuzu üstlenmişlerdi. Bu sezonda reklamın devamı konusunda anlaşma sağladık. Ortakçı ailesi İnegölspor kurulduğundan beri maddi ve manevi olarak her zaman kulübümüzün yanında oluştur. İnegölspor olarak Ortakçı ailesini her zaman değerlerimizden sayarız. Kendilerine desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.”

Ortakçı Cam A.Ş firma sahiplerinden Bertan Ortakçı ise “Biz İnegölspor’u şehrimizin bir simgesi olarak görüyoruz. Yönetimde kim olursa olsun her zaman İnegölspor’un yanında ve destekçisi olduk. Severek elimizden geldiğince desteğimizi sağlamaya çalışıyoruz. Yöneticiler büyük bir gayret içerisinde. Bunun karşılığını da en kısa zamanda alacaklardır. Ben ligde İnegölspor’umuza başarılar diliyorum. İhtiyaç olan her türlü durumda da bizler bu kulübün arkasındayız.”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim