Sinanbey mahallesin meydana gelen olayda bisiklet ile yavru köpeği çalan hırsız kameraya yakalandı. Babasının doğum gününde hediye olarak aldığı yavru köpeğinin çalındığını söyleyen Elif Naz Şenol(14), köpeğinin bulunmasını istedi.

Olay sabah 05.00 sıralarında Sinanbey mahallesi Murat caddesi üzerinde bulunan apartmanda meydana geldi.

Sabah saatlerinde apartmana giren maskeli şüpheli, çatı katına çıktı. Çatıdaki kulübede bulunan yavru köpeği gözüne kestiren hırsız, kulübenin kilidini kırıp köpeği aldı. Köpeği çalan hırsız apartmandaki bisikleti de çalıp kayıplara karıştı.

Sabah köpeğini alıp gezdirmek için çatıya çıkan Elif Naz Şenol(14), şoke oldu. Kulübenin kilidinin kırık köpeğinin olmadığını gören genç kız, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarında, bir işyerinin önünde oturan şüpheli kimsenin olmadığını fark edince çatıya çıkıp çaldığı köpek ve bisiklet ile  gittiği görüldü.

Köpeği çalınan Elif Naz Şenol(14), babasının doğum günü hediyesi olan köpeğinin çalındığını söyleyerek, "Hırsız çatıya çıkmış köpeğimi alıp gitmiş. Bulunmasını istiyorum." Dedi.

Editör: TE Bilişim