CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İnegöl’e gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP İl ve İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Tekin, İnegöl ilçe örgütü, Mobilya ve Dekorasyon fuarı, Kulaca Kırsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti. Basın mensuplarıyla yemekte bulunan Tekin, İnegöl’ün il olması için mücadele verdiklerini söyledi.

İL OLMAYI HAK ETMİŞ BİR İLÇE

Besler köftecisindeki öğle yemeğinin ardından açıklama yapan Gürsel Tekin, “İnegöl bana göre hızlı şekilde hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Öncelikle il olması gerekiyor. Tarım ve mobilya noktasında ciddi seviyeye gelmiş bir ilçe. Çoktan il olmayı hak etmiştir.” Dedi.

Mobilya konusunda Ankara ve İnegöl’ün etkili olduğunu söyleyen Tekin, “Mobilya sektöründe sorunların olduğunu biliyoruz. Vatandaşların gözlerinden sorunları anlıyoruz. “ diye konuştu.

BAŞARISIZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İnegöl ile ilgili dosyanın kendisine sunulup sunulmadığı sorusuna cevap veren Tekin, “Parlamentoda sıfır yetki var. Sadece benim değil iktidar vekilleri de öyle. Böyle bir yapı olmaz. Milletvekillerini, millet seçmeli. Herkes kendi kaderini kendisi tayin edecek. Millet kendi vekillerini seçtiği zaman milletin sorunla meclise gelir.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim