Coronavirüs salgını nedeniyle işlerin durduğunu bildiren İnegöl Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert, “Fiyatlar gün geçtikçe geri geliyor. İnternette ki şişirilmiş rakamlar yerini buluyor” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Oto Galericiler Sitesi Başkanı Serhat Erezsert, “Şuanda durumlar berbat, telefonlar bile çalmıyor. Gelen giden yok denecek az. 1 aya yakındır işler kötü. Allah’a dua etmekten başka bir çözüm yok. Şuanda insanlar karnını doyurmanın, ayakta kalmanın derdine düşmüş” dedi.
Fiyatların geriye doğru çekildiğini belirten Erezsert, “2. El otomobilde fiyatlar gün geçtikçe geri geliyor. İnternette ki şişirilmiş rakamlar yerini buluyor. Yaz aylarında bir umudumuz var. Ticaretini yapabilen herkes ticaretini yapsın, alan alsın, satan satsın ticaret can katalım. Alış verişi durdurmayalım. Buradan halkımızı özellikle sesleniyorum, ticareti durdurmayalım. Bu süreçten sonra fiyatlar normal seyrini korur. Şuanda internette arabanın miktarına göre, 10 bin TL ile 60 bin TL arasında şişmeler var. Adam galeriden 40 bin TL’ye alıyor, internete 55 bin TL yazıyor. Suni bir piyasaya oluşuyor internette. Ağustos ayında bütün amir, memur, çorbacı araç satışı yapamayacak, fişleniyorlar. En ağır cezaları da yapmaları için galericiler olarak yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim