Ahmet Davutoğlu’nın kurduğu Gelecek partisinin kurucularında yer alan eski Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün karıştığı kaza İnegöl’de 1 komiser yardımcısı ve 3 polisin yeri değişti.

Edinilen bilgiler göre 23 Ocak’ta eski vali İzzettin Küçük’ün içinde bulunduğu araç Mezit boğazında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda şans eseri yaralanan olmadı. Kaza yapan araçta bulunan bir polis, İnegöl’de tanıdığı polis arkadaşlarından kendisi için yardım istedi. İnegöl’de görevli 1 komiser yardımcısından özel aracına alan 3 polis, meslektaşlarına destek olmak için kaza yerine ulaştılar. Kaza yerinde eski valinin olduğunu sonradan öğrenen polisler, meslektaşına yardım ettiler. Yaşanan olay sonrasında İnegöl’de görevli 3 polis, ısrarlar üzerine eski valiyi ve meslektaşını, İnegöl merkeze getirdiler.

Yaşanan olayı öğrenen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü bu konuda soruşturma başlatarak, 3 polis ile bir komiser yardımcısının yerini değiştirildi. Komiser yardımcısı Mustafa Kemalpaşa ilçesine, diğer polisler ise Yenişehir ve Kestel Emniyet müdürlüğüne gönderildiler.

Editör: TE Bilişim