“O’NLAR ÇOCUK YAPMASIN”

İnegöl Belediyesi Kent Konseyi Sokak Hayvanlarını Koruma Birim Başkanı Şebnem Erkan istediği gibi yaşayamadıkları için çocuklarını evlerine bırakıp terk eden kadınlara “siz çocuk yapmayın” diye sert tepki gösterdi.

Kendine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Şebnem Erkan’ın hedefinde bu kez çocuklu anneler vardı.

Çocukların annelerin tapulu malı olmadığını söyleyen Erkan, “O’nlar sizi memnun etmek için dünyaya gelmediler. Sizin zevkiniz yüzünden geldiler lanet dünyaya, yaşamaya tutunmaya çalışırken o’nları tüm her şeyinle sevmek sizin göreviniz. İstediği gibi yaşayamayınca, gezip tozamayınca terk eden anneler var. Siz çocuk yapmayın” diye sert bir çıkış yaptı.

İnegöl Belediyesi Kent Konseyi Sokak Hayvanları Birim başkanlığı görevini yürüten Şebnem Erkan, son zamanlarda hayvanlara yönelik medyada çıkan haberler üzerine yaptığı çıkışlarla büyük takdir toplamıştı.

Bir kadın olarak hemcinslerine yönelik bu eleştirinin ise kamuoyunda nasıl bir etki oluşturacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim