Kaymakam Tek Tek Anlattı

İsaören Mahallesi'nde gerçekleştirilen koyun yıkama havuzu tanıtımında konuşan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, koronavirüs ile mücadele sürecini değerlendirdi.

Vatandaşların normalleşmeyi yanlış anladıklarını belirten Görücü, "Son zamanlarda ilçemizdeki vaka artış nedenlerinin başında düğünler, maske takılmaması, hanımlarımızın günleri ve gizli toplantılar geliyor" ifadelerini kullandı.

NE KADAR ÜRETİRSEK O KADAR KAZANIRIZ

Kaymakam Şükrü Görücü'nün açıklaması şu şekilde;

“Bugün belediyemiz, siz hayvan üreticileri için son derece önemli bir hizmeti sağladı. Ben bunun için başta belediye başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz. İnegöl’de tarım, hayvancılık ve sanayi aynı anda gelişimini devam ettiriyor. Burada üreticilerimizin çok büyük payı var ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz ne kadar çok üretirsek o kadar çok kazanacağız. Yaklaşık 4 aydır koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Biz bu süreçte bile üreticilerimizi mağdur etmemek için elimizden geleni yaptık.”

ARTIŞIN BAŞLICA NEDENLERİ

“Normalleşme dönemini vatandaşlarımız yanlış anlıyor. Normalleşme eski dönüş değildir. Mutlaka maske, mesafe ve hijyene dikkat edeceğiz. Son zamanlarda ilçemizdeki vaka artış nedenlerinin başında düğünler, maske takılmaması, hanımlarımızın günleri ve gizli toplantılar geliyor. Şu anda burada hep birlikteyiz ve içimizde hasta olabilir. Dolayısıyla sosyal mesafeye uyup maske kullanmalıyız. Biz tedbirlerimizi alıyoruz, gerekli işlemleri de yapıyoruz. Bu savaşı kazanmak istiyorsak kurallara mutlaka uyacağız. “

Editör: TE Bilişim