İnegöllülerin Önerisi Bursaspor’u Şaha Kaldırdı

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur’un ziyaret ettiği İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği’nin önerdiği proje Bursaspor’u şaha kaldırdı. Forma reklamları süresinin haftalık alınmasıyla beraber, Bursaspor’a büyük ilgi yağdı. Forma reklamlarına katılmak için işadamları sıraya girdi.

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneğini ziyaret ederek destek istedi. Ziyarette konuşan İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkanı Sezai Çelik, Adanur’a yıllık alınan reklamlarının süresinin haftalık olarak uygulanmasını önermişti.

Bursaspor’un başına geçen Adanur’un ilk projesi forma reklamları konusu oldu. Adanur, reklamların haftalık olarak alınmasını duyurmasının ardından işadamları reklam vermek için sıraya girdi. İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği de 30. Haftanın forma reklamını alırken, İnegöllü işadamı Ofischi firması sahibi 31 ila 34. Haftaların reklamlarını aldı.

İNEGÖLLÜLERE TEŞEKKÜR

Adanur, İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneğinin yönetimini fotoğrafını sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı; “Başkanlık adaylığımı açıkladığım günden bugüne kadar hep destek oldular, Bursaspor için ellerinden ne geldiyse yaptılar.. Çok sağol Sezai abi.. Osman beye de ayrıca çok çok teşekkürler.

Editör: TE Bilişim