Amperino ismindeki SUV görünümlü elektrikli aracın marka tescilini alan firma, İnegöl’de yapılacak üretim için geliştirdiği projenin tanıtımını Ankara’da yaptı. 

İşadamları Haluk Özbek ve Yakup Canseven tarafından hazırlanan elektrikli yerli aracın tanıtımını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yaptı. Bakan Varank, projeye tam destek verdi.

AK parti Bursa Milletvekili Müfit Aydın’ın da eşlik ettiği ziyarette proje ile ilgili gelinen nokta detaylarıyla Bakan Varank ile paylaşıldı. İşadamı Haluk Özbek, twitter hesabından ziyarete ilişkin bilgi paylaştı. Oldukça geçtiği verimli geçtiği öğrenilen ziyaret sonrası yerli araç üretiminin yakın zamanda start alacağı belirtildi.

Firmanın yakın ve orta gelecekte üretim planlarında 4 tekerlekli kapalı ve açık elektrikli mini otomobiller, elektrikli go kart araçları, elektrikli engelli arabaları, elektrikli motosiklet ve bisikletler, elektrikli ATV, elektrikli tarım aletleri, elektrikli insanlı drone bulunuyor.

Amperino ismindeki SUV görünümlü elektrikli aracın marka tescilini alan firma, Temmuz ayı içerisinde altyapı tanıtımı ve elektrikli araç projsinin tanıtımını yapmayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim