İYİ Parti Ekonomi Kurmayları  5 Genel Başkan Yardımcısı İnegöl’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

İYİ Parti Ekonomi Kurmayları İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ali Ağıroğlu, Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Bursa Milletvekili Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan, Samsun Milletvekili Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kalkınma politikaları Başkanı Ümit Özlale, İnegöl’e geldiler.

5 Genel Başkan Yardımcısı, “Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu son durum neyi ifade ediyor? İş dünyasının açmazları ve beklentileri neler? Türkiye, dünya ekonomisinin neresinde yer alıyor ve nereye koşuyor? Sayısal verilerle gerçekler nasıl bir tablo ortaya koyuyor ve hepsinden önemlisi kurtuluş için çözüm yolları neler?” konularında değerlendirmelerde bulundular.

İlk olarak İlçe teşkilatını ziyaret eden 5 Genel Başkan Yardımcısı, ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya geldiler. Ziyarette AK parti ve MHP’den istifa ederek İYİ Partiye geçen 2 üyeye rozet takıldı.

Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Karaman, nüfusu 300’e yaklaşan İnegöl’ün il olmasını beklediklerini belirterek, iktidar olmaları halinde Genel Başkan Yardımcılarından İnegöl’ün il olması noktasında desteklerini istedi.

Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta ise, “Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Türkiye’de siyasal iklimi değiştirecek tek siyasi partiyiz. O nedenle güçlü bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Bizde ekonomi grubu olarak Türkiye’yi dolaşıyoruz. Hep birlikte çalışacağız. Türkiye’nin dönüşümünü birlikte yapacağız. İnegöl bu anlamda çok önemli. İktidar partisinin kuvvetli olduğu bir yer. Ancak bizim de ciddi anlamda buradan oy almamız gerekiyor. Millet sıkıntıları görüyor. Ziyaret ettiğimiz yerlerde partimize karşı çok ciddi ilgi var. Bunu daha da pekiştirmemiz lazım.” Dedi.

Kalkınma politikaları Başkanı Ümit Özlale de, “Çok güzel sevgi ortamı kardeşlik ortamı gördük. Sağolun var olun” dedi.

Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan ise, “Bir sene evvel bize kimse ‘siz iktidara gelirseniz ne olacak’ diye soran olmuyordu. Artık soruyorlar. Bu rakamlara niceliksel bir yansıma. Ama biz buna niteliksel yön kazandırmamız lazım. Hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Toktaş ise, “Karabük’ün Yenice ilçesine gittik. Nüfusu 20 bin. Genel Başkanımız Meral Akşener’i 5 bin kişi karşıladı. Yaşlı bir bayan da dedi ki; bizim ilçemiz iktidarları böyle karşılar. Biz böyle bir partinin mensubuyuz” dedi.

İTSO’DA TİCARET TOPLANTISI

Heyet daha sonra İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl’ün sanayisi ile de önemli bir şehir olduğunu belirterek, İnegöl sanayisi, ihracatı ve ekonomik hacmi hakkında bilgiler verdi. Konuşmanın ardından, 4 Genel Başkan Yardımcısı söz alarak Türkiye ticaretiyle alakalı açıklamalarda bulundular.

Editör: TE Bilişim