Huzur Mahallesi bir gün önce çıktığı evine bir daha dönmeyen yaşlı kadının bulunması için tüm ekipler seferber oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan 74 yaşındaki Arzı Balaban, 24 saattir aranıyor.

Dün saat 15.00 sıralarında Huzur mahallesindeki evinden bastonunu alıp çıkan 74 yaşındaki Arzı Balaban, akşam saatleri olmasına rağmen bir daha geri dönmedi. Akşam saatlerinde merak edip çevreyi araştıran ailesi başarılı olamayınca, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. olay yerine gelen Jandarma Komutanlığı ve İnegöl Emniyet müdürlüğü ekipleri sokak sokak gezerek kadını aradılar. Arazileri de kontrol eden ekipler, AFAD ve AKUT ekiplerine haber verdiler. Akşam kaybolduğu yere gelen ekipler, kaybolduğu sokaktan itibaren güvenlik kameralarını incelediler. 50 kişiden oluşan arama ekibi, dedektif gibi iz sürmeye başladı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan kadının Huzur mahallesi dışına çıktığını tespit eden ekipler, aramaları arazi de sürdürdüler.

ARAMA KÖPEKLERİ

AFAD ekipleri, iz süren köpekleriyle de arazilerde aramalarını sürdürüyorlar.

TERLİKLERİ BULUNDU

Bu sabah itibariyle aramalarını genişleten ekipler, yol kenarında yaşlı kadına ait terlikleri buldular. Ekipler 24 saatten bu yana yaşlı kadını bulmak için çaba sarf ediyorlar.

Editör: TE Bilişim