Kaymakam Görücü; 'Zaruri haller dışında sokağa çıkmayın' '

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü coronavirüs salgını nedeniyle vatandaşları zaruri haller dışında sokağa çıkmamaları konsunda uyardı.

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü dünyayı etkisi altına alan ve yakın temas yollarıyla bulaşan coronavirüs salgını nedeniyle vatandaşları uyardı.

Görücü özellikle 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların kısıtlamalara uymaları gerektiğini ifade ederek ihtiyaçları halinde Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Gurubu ile, 112-155-156-153 hatlarını arayarak bildirmelerini istedi.

Görücü diğer vatandaşların ise zorunlu haller dışında sokağa çıkmamalarımı ve yakın temas kurmamalarının halk sağlığı açısından önemli olduğunu vurguladı.

Vefa Sosyal Destek Gurubu tarafından ilçe genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Görücü, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı, İnegöl Belediyesi, Kızılay, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, MÜSİAD, STK ve odalar, gikurum ve kuruluşları ile birlikte hayırsever iş adamlarının da destekleri ile çalışmaların titizlik ile devam ettiğinin altını çizdi.

Görücü çalışmalara destek veren tüm kurum ve kuruluşlar ile STK, meslek odaları ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ettiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim