Kapılarını dünyaya açan 45. Mobilya ve Dekorasyon fuarı İnegöl'ü olumlu etkiledi. MODEF fuarına gelen misafirler İnegöl'ün çeşitli noktalarında bulunan mobilya AVM’leri gezerek inceliyorlar. Mobilimo, İmotim, Mobiliyum ve Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bulunan mağaza ve AVM’ler de yoğunluk yaşanıyor.

FUAR BEREKETİNİ İNEGÖL YAŞIYOR

Konu hakkında açıklama yapan Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, "45. MODEF Expo Fuarımız öncelikle şehrimize, sonra tüm esnafımıza hayırlı olsun diyorum. Fuarın yansımaları tabi ki, bereketli ve güzel. Fuar günlerinde İnegöl’de bir hava değişikliği oluyor. Fuarımızı şenlik kapsamında karşılıyoruz. Bizde fuara hazırlık anlamında arkadaşlarımızla neler yapabilirizi konuşmuştuk. Hem gelen misafirlerimiz burada zaman geçirebilsinler diye kafe ve catering hizmetlerimiz var. Müzik ziyafetimiz var. Hem de yurt içi ve yurt dışı alıcılarımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Fuarlarla biz bir yerlere gelen, üretimi çok seven bir esnaf topluluğuyuz. Fuarla başlamadan bir ay öncesinde bizde hareketlilik başlar. Model hazırlığımız, renk kombinasyonumuz, müşterilerimize daha iyi sunumlar yapabilme adına tatlı bir rekabet ve tatlı bir uğraşımız var. Fuarlardan İnegöl çok bereket görüyor. Fuarların zaten destekçisiyiz. Hem fuar komitemiz hem diğer AVM’ler neler yapabilirizi, ilerleyen günlerde çok daha iyi şartlarda neleri daha iyi yapabilirizi oturup konuşacağız. Ama fuar bereketini hem Mobiliyum hem de şehir görüyor" dedi.

İNEGÖL’ÜN HER BİR NOKTASI BİR FUAR ALANI

İMOTİM Mobilya AVM Genel Müdürü Ali Ünal ise, "45. Mobilya dekorasyon fuarı kapılarını açtı. Biz İnegöllü mobilyacılar olarak fuarı sadece MODEF fuar alanında yaşamıyoruz. İnegöl’ün her bir noktası bir fuar alanı aslında. İMOTİM Mobilya AVM‘miz başta olmak üzere, İnegöl’ümüzün çeşitli yerlerinde bulunan AVM’ler de fuar yoğunluğu yaşanıyor. İnegöl ilçemize gelen yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize 40 bin m2 kapalı alanda 150 üretici firmamızın yeni trend ürünlerini sunuyoruz. Fuardan umutluyuz. Tüm ilçemize fuarın hayırlı ve bereketli geçmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

Editör: TE Bilişim