Bir çok futbol kulübünün bulunduğu ilçemizde, yeni bir takım daha futbol hayatına merhaba dedi. İnegöl Mobilyaspor ismi ile kurulan kulüp, bu sezon mücadelesine başlayacak.

İnegöl'de bulunan futbol kulüplerimize bir yenisi daha eklendi. Mobilyaspor bu sezon futbol hayatına merhaba dedi.

AMAÇ SPORUN EVRENSEL DEĞER VE GÜZELLİKLERİNİ YAŞATMAKTIR
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal, "2018 Yılında kurulmuş olan İnegöl Mobilyaspor'un temel amacı İnegöl'ün sosyal, sportif ve kültürel gelişimine katkı sunmak, çağdaş spor bilgisi ve teknikleri ile özellikle genç jenerasyonları insana, doğaya ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek ve sporun evrensel değer ve güzelliklerini yaşatmaktır. Kulübümüz ismini İnegöl'ün en büyük markası ve dünyaya mal olmuş olan İnegöl Mobilyası'ndan almıştır. Amacımız; mobilya ve futbolu yaşam tarzı olarak benimsemiş olan şehrimizde, bu iki sektörü ortak paydada birleştirmek, hem ticari hem de sportif alanda, tek çatı altında daha fazla kitleye erişebilmektir. Tarihi İpek Yolu'nda bulunmanın getirdiği ticari hareketliliği, sportif mecralara ortak edip, yalnızca ticarette değil; spor, sosyal ve kültürel olarak gelişime devam etmek ve İnegöl'ümüzün şehir statüsünü yükselmektir. İnanıyoruz ki bizim gibi düşünen, bize inanan İnegöl Belediyemiz, bir çok Mobilyacı ve Esnaf kardeşlerimiz bu yolda desteklerini esirgemeyeceklerdir" dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
"Şampiyonluk parolası ve Fair-Play ruhu ile çıktığımız bu yolda hedefimiz 2018- 2019 sezonunu şampiyon bitirip adımızı bir üst lige yazdırmaktır" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Pal, "Kendi alanlarında tecrübeli ve sporu bilen bir yönetime sahibiz. Gerek yapacağımız teknik heyet ve futbolcu transferleriyle, gerekse spora bakış açımızla ve akabinde gelecek sportif başarılarla Bursa bölgesinde adından bahsettiren bir spor kulübü olacağız. Gelecek yıllarda altyapı yatırımlarımızı artırıp İnegöl ve ülke futbolu için katkı sağlamak adına çalışmalarımızı yürüteceğiz. Futbolun tüm güzelliklerini sahada ve saha dışında yaşatmak adına üzerimize düşen her şeyi harfiyen yerine getireceğiz. Biliyoruz ki çok zor bir yolun en başındayız. Ancak yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla bir aile olup karşılaşacağımız bütün zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. Ülkemiz futbolunda birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyulan bu dönemde, saha içi ve saha dışı tatsız olayların yaşanmadığı, amatör kulüplerimizin yaşadığı imkansızlıkların en aza indiği, seyir zevki yüksek kaliteli bir lig temenni ediyor bütün rakiplerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim