Kulaca mahallesi kavşağında meydana gelen kazada kontrolden çıkan odun yüklü TIR karayolu kenarındaki eve dalarak devrildi, kaza sonucunda sürücü yaralanmadı. O sırada evin bahçesinde herhangi bir vatandaşın olmaması olası faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre; kaza Bursa-Ankara karayolu üzeri Kulaca kavşağı mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Bozüyük istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Enver A.(38) yönetimindeki 64 AAK 865 plakalı TIR, Kulaca mahallesi kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Yoldan çıkan TIR, yol kenarında bulunan eve girerek, devrildi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen kazada ev sahipleri uyanarak, TIR’da sıkışan sürücüyü kurtardılar.

EVE VE OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ

Kaza sonucunda evde ve evin bahçesindeki 34 HCC 36 plakalı otomobilde ağır maddi hasar meydana geldi.

Olayı anlatan ev sahibi Cemal Kabil, “Sabah saatlerinde sabah namazını kılmak için uyandığımda büyük bir gürültü meydana geldi. Dışarıya çıktığımda TIR’ın evimizin bahçesine devrildiğini gördüm. Sürücü sıkışmıştı, onu kendim kurtardım. Evimizde hasar meydana geldi. Kendi arabamı da evimin bahçesine park etmedim ilk defa, park etseydim o da zarar görecekti” dedi.

Editör: TE Bilişim