G

-Bursa´nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da iki otomobil çarpıştı, kanala düşen otomobildeki iki kişi yaralandı. İlkokul önünde meydana gelen feci kazayı gören öğrenciler kısa süreli şok geçirdiler.

 

İnegöl´den Hamamlı mahallesindeki ilkokula seyir halinde olan Hamamlı ilkokulu müdürü 48 yaşındaki Mustafa Arı yönetimindeki 16 KDA 33 plakalı özel otomobil Hamamlı mahallesine döndüğü sırada arkasından gelen sürücü 49 yaşındaki Adnan Okandan yönetimindeki 16 UH 411 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan 16 UH 411 plakalı özel otomobil taklalar atarak Hamamlı İlkokulu önündeki su kanalına düştü. Kanala çakılan aracı gören mahalle sakinleri duruma müdahale ettiler.

 

SAĞLIK OCAĞINDA TEDAVİ EDİLDİLER

 

Kaza sonucunda kanala düşen otomobildeki sürücü Adnan Okandan ile yanındaki yolcu 50 yaşındaki İbrahim Karalar, mahalle sakinleri tarafından kurtarıldılar.

 

Kurtarılan yaralılar mahalledeki sağlık ocağına götürülerek tedavi edildiler.

 

Sağlık ocağında ilk tedavileri yapılan iki yaralı da çağrılan 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

 

OKUL MÜDÜRÜ YARA ALMADI

 

Hamamlı İlkokulu Müdürü Mustafa Arı ise şans eseri yaralanmadı.

 

ÖĞRENCİLER ŞOK

 

Kaza sonucunda araçları gören okulun öğrencileri kısa süreli şok geçirdiler.

 

Araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim