AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, İnegöl’de muhtarlarla bir araya geldi.

Royal otelde düzenlenen kahvaltının ardından AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan selamlama konuşması yaptı.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Verdiği hizmetlerden ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada 13 yıl gerçekten canla başla çalıştı, 31 Marttan sonra da Bursa için canla başla çalışmaya devam edecek.  Bizler de başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere yerelde de sayın başkanımızın açtığı yolda arkasından heyecan ve azimle yürüyoruz. Meclis üyeliklerinde tazelenmeye ve gençleşmeye çalıştık. Liyakat ve ehliyet noktalarında dikkat ederek yeni bir kadroyla 1 Nisan’dan itibaren bu şehir için çalışmaya, üretmeye, kalkınmaya ve bambaşka bir 5 yıl hediye etmek için hazırız. Dersimizi iyi çalıştık. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren vatandaşımızın bize ilettiği ne varsa onları yerine getireceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Biz doğru olduğuna inandığımı, doğru bildiğimiz ve yapacağımız şeyleri taahhüt ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduklarımız yapacaklarımızın teminatı ve garantisi olacak. Vatandaşlarımız bizlere inanıyor ve güveniyor. Bunun farkındayız. Muhtarlarımız bizim gibi seçilerek görev yapan büyüklerimiz. Onlar için bu dönem biraz daha dijitalleşmeye ve teknolojiye yatırım yaptık. İnşallah muhtarlı bilgi sistemini yerelde de devreye almak istiyoruz. Her şey İnegöl için çok güzel olacak.” Dedi.

ONLARIN İTTİFAKI KİRLİ İTTİFAKTIR

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, “Demokrasinin uç beylerisiniz. Hizmetler getirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Seçime gidiyoruz. Bu süreci iyi yönetmek gerekiyor. İttifaklarla bir seçime gidiyoruz. Bu seçimden sonra 4.5 yıl seçim falan yok. otobana çıkıp hızla ilerlememiz gerekiyor. İki farklı ittifak var. Cumhur ittifakı bu gün oluşmuş bir ittifak değil. Geçmişi var. 24 Haziran seçimlerinde de baş göstermiş bir ittifaktı. 2002 yılında da Devlet Bahçeli, kaos olmasın diye açıklamalarda bulunmuştu. 2015 seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun ne kadar naralar attığını gördük. Bahçeli ‘teröre bulaşmış partilerle iş yapamam’ diyip bazı şeyleri reddetmişti. Cumhur ittifakı, zalimlere karşı bozkurt, mazlumlara karşı Rabia olmaktır. Benim rakibim partisinin ismini dile getirmekten çekiniyor. Teröre bulaşmış bir parti de var, ittifaklarında. Mızrak çuvala sığmadı. Onların Eş başkanları doğuda Kürdistan, batıda CHP ve İYİ Parti kazanacak demişti. Bu ülkenin menfaatlerini düşünen kardeşlerimize çağrıda bulunuyorum; onların ittifakı kirli bir ittifaktır. Ülkeyi farklı bir sürece sürükleyebilir miyizin ittifakıdır onların ki.” Dedi.

RAKİBİNİ ELEŞTİRDİ

Aktaş, “Benim rakip 20 yıldır Nilüfer’de belediye başkanlığı yaptı. Hangi caddeye bir tane padişahın ismini verdin? O icra edilen festivallerde nasıl rezillikler olduğunu söylemeye dilim varmıyor. Yeni başkanlık sistemiyle beraber gaza köküne kadar basıp, çalışacağız. Biz işini aşkla, heyecanla yapan insanlarız. Bursa’nın 7 ilçesini tarıyoruz. Cumhurbaşkanımıza derdimizi, heyecanımızı anlatıyoruz. Allaha hamd olsun. Doğru iletişim kurduk, nihayetinde Cumhurbaşkanımız ve parti büyüklerimiz, şahsımız noktasında karar aldılar. Ne oldum delisi olmadık, bundan sonra da olmayız. Hep çalıştık. Şehrimize değer katabilmenin hesaplarını yaptık. Sadece desteğinizi değil aynı zamanda duanızı istiyorum. 3 milyon nüfusumuz var. “ diye konuştub

PROJELER

Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Trafik ve ulaşım sorununu ilettiler. İmar ve kentsel dönüşüm talepleri var. Geleceği dair projelerimiz var. Projelerimizi Cumhurbaşkanımıza anlattım. Toplantı 1 saat sürdü. Kamulaştırmalar yapacağız. İlk göreve geldiğimizde akıllı kavşak çalışmalarını yaptık. 20 günde incelemeler de bulunup, hızlı projeleri hayata geçirdik. Ulu cami, heykel, tarihi hanlar bölgelerinin etraflarını açıyoruz. Üniversiteyi Görükle’ye kadar uzatıyoruz. İki turizm tesisimiz var. Cumhurbaşkanımızdan dağ yolu çalışmasını istedim. Bursa’ya geldiğinde müjdeleri verdi. Bu yolda hiç komplekslerim olmadı. 20 yıl nilüferde de başkanlık yaptın, anlatacağın şey var mı? Anlatacağı hiçbir şey yok. Gülümseyin Nilüfer’desiniz diyor. Bende dedim ki; Bursa 1326’da Osmanlı tarafından fethedildi, 700 yıldır gülüyor, gülmeye de devam edecektir.  Yaparsa yine AK Parti yapar. Artık Bursa’nın 17 ilçesi benim için değerli. Ama ben burada doğdum, hatıralarım var. 31 Mart akşamı o mutluluğu yaşamak istiyoruz. Önce Ulu Cami, sonrasında iş başlayacak. Biz haddimizi biliyoruz, bizim bu şehre dair aşkımız var. Aşkımızı yaptığımız hizmetlerle taçlandırmanın telaşındayız.”.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, “Sizlerle burada olmaktan mutluyuz. İnegöl’ün apayrı yeri var. Alinur başkan İnegöl’e güzel hizmetlerde bulunmuş.  Şimdi de Bursa’ya hizmet etmek istiyor. İnşallah sizlerin desteğiyle bu ekibin Bursa’ya yapacağı hizmetler var.” Dedi.

Editör: TE Bilişim