İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BABAYİĞİTLERE İHTİYAÇ VAR

Hakan Aksu’nun AK Partili Belediye Başkan adayı paylaşımının sorulmasına üzerine Özdemir, “Paylaşımları için Hasan Aksu’ya teşekkür ediyorum. Yarım saat önce siyasetle ilgisi olmayan ticaretle yoğrulmuş bir kardeşiniz. Geçmiş dönemle kendimi eleştirmek üzere bir oyla çıktık. Geçmişte doğruya her zaman doğru diyen, yanlışa yanlış diyen arkadaşınızım. Doğru söylenenleri hiçbir zaman bir kişiyi AK Partili yapmadığı gibi yanlış söyleyeni de vatan haini yapmaz. Yanlış yapılanlara yanlış, doğrulara doğru diyebilecek babayiğitlere ihtiyaç var. Dimdik ayakta durabilecek arkadaşlara da ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

GÖREVE DEVAM

İGİAD Başkanlığı sürecinin nasıl devam edeceği yönündeki soruya ise Özdemir, “Türkiye Genç İş İnsanları Yönetim kurulu üyeliğim ve İGİAD Başkanlığım dan istifa söz konusu değildir. Önümüzde 60 günlük süreç var. Derneğimle alakalı görevlendirdiğim arkadaşlarımız süreci yönetecekler. Ben kazandık diyorum, sonuç belli. İnegöl halkının teveccühü ile buraya geldim. İki ay dernekte olmayacağım” şeklinde cevap verdi.

DİNLENMELERİ GEREKİYOR

İnegöl Belediye Başkanı seçilmeniz, Bursa’da ise Alinur Aktaş’ın seçilmesi halinde nasıl bir koordinasyon veya yol haritası çizecekseniz? Sorusunu ise Özdemir, “Tamamen konular eskiye dönük yaklaştırılmaya çalışıldığı için A, B, C, D şıkkı var. D şıkkını hesaplamayan bir Hakan Özdemir karşınızda yok. Herkesin beklentisi bir kargaşalık çıkarıp, bir noktaya bir şeyleri getirmektir. Eğer dediğiniz söz konusu olursa, o gün geldiğinde her kesimden düşünceye sahip olan kesim meraklarını gidereceklerdir. Bursa da Bozbey başkanımızın ipi göğüslediği zaten aşikar. 15 yıllık yorgunluğunun ardından dinlenmeleri gerektiğini düşünerek, gereken hesapları yaparak buraya geldim. O gün geldiğinde eğer hesaplamalar tutmazsa da vatanımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde cevapladı.

DEĞER KATACAK LİSTE OLACAK

Meclis üyeliği konusundaki soruya ise Özdemir, “Kimler tarafından atıldığı belli olmayan haberlere inanma şansım düşük. Beni tanıyanlar bilirler her hangi bir liste çalışması yapılmamıştır. Çünkü adaylığımız yeni açıklandı. Gelecek günler içerisinde masamızın arkasında sıralayacağımız adaylarımızla değişimi göreceksiniz. İnegöl e değer katmış, katacak listeyi göreceksiniz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim