Polisin anonsuyla geleceğini kurtardı

Kimliğini babasının aracında unutan genç, babasına ulaşamayınca emniyet ekiplerinden yardım istedi. Emniyet ekiplerinin anonsu ile genç kızın babasına ulaşılırken, genç kız saniyelerle sınava girebildi.

 Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de YKS heyecanı yaşandı. Öğrencilerin geleceği için önem taşıyan sınavda öğrenciler gibi veliler de heyecanlıydı.

Sınav öncesi okul önlerinde veliler yoğun kalabalık oluştururken ilginç anlarda yaşandı. Sınav alanına gelen genç kız ailesi ile görüştükten sonra, sınava gireceği okul olan İnegöl Küçükçalık Anadolu Lisesi’nin kapısından içeri girmek istedi. Bu sırada yaptığı kontrollerde kimliğinin yanında olmadığını fark eden Aleyna Hazal Bozkurt ailesine ulaşmaya çalıştı. Heyecandan babasının telefon numarasını unutan genç kız bölgede bulunan trafik ekiplerinden yardım istedi.

POLİS ANONSLA BABAYA ULAŞTI

Emniyet ekipleri genç kızı ekip otosuna bindirerek okullar bölgesinde genç kızın babasının adı ile anons yaptırarak babaya ulaştı. 

OKULA YETİŞTİRDİLER

Aleyna Hazal Bozkurt’u okula yetiştiren ekipler babanın kimliği getirmesini beklediler. Genç kız heyecandan ağlarken, kimlik kontrolü yapan emniyet ekipleri genç kızı sakinleştirmeye çalıştılar.

SANİYELERLE YETİŞTİRDİ

Genç kızın babası Necmettin Bozkurt aracından aldığı kimliği okul kapısında ki görevlilere teslim ederek Aleyna Hazal Bozkurt’un sınava girmesini sağladı.

Editör: TE Bilişim