Saadet Partisi ziyaretlerine devam ediyor. Kriz yönetimi ve Covid-19 tedbirleriyle alakalı nihayete eren çalışma en son olarak İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a takdim edildi.

Taktim sırasında konuşan Hasan EROĞLU öncelikle Alper Taban’a amcasının vefatından dolayı taziye dileklerini iletti.

BU HUSUSTAKİ HASSASİYETİNİZİ BİLİYORUZ

Doğal afetlerle ilgili Alper Taban’ın hassasiyetini hissettiklerini ifade eden Hasan EROĞLU “Yaptığımız istişarelerde, gittiğimiz kuruluş yetkilileri sizlerin hassasiyeti konusunda hem fikirler. Biz de bu hassasiyetin üzerine bir katkı koymak, yapılabilecekleri hızlandırmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

POZİTİF BASKI YAPACAĞIZ

Afetle mücadele ve kriz yönetimiyle ilgili yapılacak ön çalışmalara her türlü katkıyı sağlayabileceklerini ifade eden Eroğlu “Biz bu istişare dosyamızda detaylarını belirttiğimiz her hususta katkı koymak, yapılacak çalışmalarda bulunmak istiyoruz. Bu anlamda sizlere biraz pozitif baskı yapacağız.” dedi.

ANA GÜNDEM MADDEMİZ

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN “Belirttiğiniz hususlara kesinlikle katılıyorum. Bu konular çok önemli. Çok işimiz var. Bir çok konumuz var ama şimdi bu konu öncelikli meselemiz olarak masamızda” dedi.

KRİZ YÖNETİM MERKEZİ İLE İLGİLİ YER ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kriz yönetim merkezi ile ilgili yer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan TABAN, “Bununla ilgili Kurşunlu tarafında bir yerimiz var. İncelemelerimiz devam ediyor. Şimdi pandemi sonrası süreçte konuyu tekrar masaya yatıracağız” dedi.

PANDEMİ SEBEBİYLE ARA VERMİŞTİK

Konuyla ilgili daha önce bir çalıştay başlattıklarını ifade eden Alper TABAN “Pandemi sebebiyle başlattığımız çalışma yarım kaldı. İnşallah önümüzdeki hafta bu süreci devam ettireceğiz. Bu anlamda her türlü desteğe açığız. Sunduğunuz dosyayı dikkatle inceleyeceğim. İstifade edeceğiz.” Dedi.

Editör: TE Bilişim